Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θεματικά πάρκα

Η Disney World κλείνει όλες τις παραλίες της ύστερα από τη θανατηφόρα επίθεση αλιγάτορα

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Ιούνιος 2016, 13:25

Η Disney απασχολεί προσωπικό πλήρους απασχόλησης για να παρακολουθεί τις λίμνες της για πιθανές επιθέσεις από αλιγάτορες. Τώρα, προσωπικό της απομάκρυνε και επανατοποθέτησε σε άλλα σημεία όσους αλιγάτορες βρίσκονταν αρκετά κοντά σε περιοχές επισκεπτών.


Η Disney Florida έχει κλείσει την πρόσβαση σε όλες τις παραλίες της, “σε μια κίνηση αυξημένης επαγρύπνησης” μετά το θάνατο ενός δίχρονου αγοριού που σύρθηκε σε μια τεχνητή λιμνοθάλασσα από αλιγάτορα, στο Grand Floridian Resort.

Μετά από μια αναζήτηση 16 ωρών, ανακαλύφθηκε το σώμα του παιδιού ανακαλύφθηκε και πέντε αλιγάτορες που βρέθηκαν στα νερά έχουν παγιδευτεί.

Ιατροδικαστικές ομάδες θα προσπαθήσουν τώρα να διαπιστώσουν εάν ένας από αυτούς τους αλιγάτορες είναι υπεύθυνος για την επίθεση.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο πολυτελές ξενοδοχείο της Disney.

Το παιδί ήταν σε ρηχά νερά στην παραλία της τεχνητής λιμνοθάλασσας “Seven Seas”, όταν ο πατέρας του άκουσε έναν παφλασμό και είδε τον γιο του στο στόμα του αλιγάτορα. Μπήκε στη λιμνη προσπάθησε να ανοίξει τα σαγόνια του αλιγάτορα, αλλά το ζώο έσυρε το παιδί κάτω από το νερό.Το Γραφείο του σερίφη της περιφέρειας Orange County δήλωσε ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει ανάλογο περιστατικό στην ιστορία των 45 ετών της Disney.

Το σώμα του αγοριού βρέθηκε σε βαθιά νερά, όχι μακριά από εκεί που αρπάχθηκε. Το σώμα του ήταν άθικτο, με μερικές μόνο πληγές, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της αυτοψίας.

Η οικογένεια, από τη Νεμπράσκα, βρισκόταν σε διακοπές με τα τρία της παιδιά.

Στην τεχνητή λιμνοθάλασσα δεν υπάρχουν πινακίδες με την ένδειξη “απαγορεύεται το κολύμπι”. Σημειώνεται ότι η λιμνοθάλασσα τροφοδοτείται από τα κανάλια, πράγμα που καθιστά δυνατό το ενδεχόμενο για αλιγάτορες να εισέλθουν στη λίμνη. Η Disney απασχολεί προσωπικό πλήρους απασχόλησης για να παρακολουθεί τις λίμνες της για πιθανές επιθέσεις από αλιγάτορες. Τώρα, προσωπικό της Disney απομάκρυνε και επανατοποθέτησε σε άλλα σημεία όσους αλιγάτορες βρίσκονταν αρκετά κοντά σε περιοχές επισκεπτών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top