Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑφίξεις τεσσάρων κρουαζιέροπλοιων στον Πειραιά εν μέσω νέας κατάληψης στον ΟΛΠ
Κρουαζιέρα

Αφίξεις τεσσάρων κρουαζιέροπλοιων στον Πειραιά εν μέσω νέας κατάληψης στον ΟΛΠ

Σήμερα καταφθάνουν στο λιμάνι του Πειραιά τέσσερα κρουαζιερόπλοια με περισσότερους από 6.000 επιβάτες.

Υπό κατάληψη βρίσκεται από τις 7 το πρωί το κτίριο διοίκησης του ΟΛΠ από τους συνδικαλιστές, που συνεχίζουν επί 22 ημέρες τις κινητοποιήσεις τους. Ενώ μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να αφιχθούν στο λιμάνι του Πειραιά τέσσερα κρουαζιερόπλοια με περισσότερους από 5.000 επιβάτες.

Λόγω της κατάληψης, έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας οι κυριότερες υπηρεσίες του οργανισμού, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στις συναλλαγές εκπροσώπων εταιρειών με στελέχη της εισηγμένης εταιρείας στο χρηματιστήριο.

Από την άφιξη των επιβατών δεν πρόκειται να δημιουργηθούν προβλήματα, καθώς οι περισσότεροι από τους ξένους επισκέπτες αναμένεται να επισκεφθούν με πούλμαν αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι αύριο αναμένεται να φτάσουν στο λιμάνι του Πειραιά άλλα τρία κρουαζιεροπλοια (“Celestyal Olympia”, “Norwegian Spirit” και “Rhapsody of the Seas”), ενώ το Σάββατο 18 Ιουνίου άλλα τέσσερα (“Celebrity Equinox”, Sea Dream II’, Sea Dream I, “Wind Star” και Star Clipper”).

Αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στον Πειραιά το 2016

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024