Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΟλοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων SETE Training
Τουριστική εκπαίδευση

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων SETE Training

Ο πρόσφατος κύκλος των εκπαιδευτικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο Σεπτέμβριος 2015 – Ιούνιος 2016 συγκέντρωσε περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες. Ο νέος κύκλος σεμιναρίων SETE Training, προγραμματίζεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2016.

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων του SETE Training, που στόχο έχει την διαρκή κατάρτιση των επαγγελματιών στον τομέα του τουρισμού. Ο πρόσφατος κύκλος των εκπαιδευτικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο Σεπτέμβριος 2015 – Ιούνιος 2016 συγκέντρωσε περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για σύγχρονες τάσεις σε θέματα πωλήσεων και marketing, διοίκησης και λειτουργικής διαχείρισης, εξυπηρέτησης πελατών και επικοινωνίας, γαστρονομίας κ.ά.

Τα σεμινάρια κατάρτισης του Ινστιτούτου ΣΕΤΕ υλοποιούνται, τόσο σε μεγάλα αστικά κέντρα, όσο και σε πόλεις της περιφέρειας και έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων, των ικανοτήτων και της τουριστικής κουλτούρας όσων δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, προκειμένου να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού τομέα. Είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να απαντούν στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία του τουρισμού, είτε πρόκειται για εργαζόμενο, είτε για στέλεχος ή/και επιχειρηματία.

Ο γενικός διευθυντής του ΣΕΤΕ, κ. Γιώργος Αμβράζης, τόνισε: “Ο ΣΕΤΕ αναλαμβάνει σταθερά μια σειρά από πρωτοβουλίες που στόχο έχουν να θωρακίσουν και να εξελίξουν τον τουριστικό τομέα, παράγοντας αξία για την Ελληνική κοινωνία και οικονομία. Αξιοποιώντας την επιστημονική κατάρτιση και την βαθιά γνώση των στελεχών του, το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ, υλοποιεί δράσεις που αποσκοπούν στην καλλιέργεια της τουριστικής συνείδησης τόσο στις παλαιότερες όσο και στις νέες γενιές επαγγελματιών του τομέα, εξασφαλίζοντας  την ανάπτυξη του τουρισμού, του τομέα που αποτελεί την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας”.

Η κα Λία Ζαμπέτογλου, διευθύντρια Εκπαίδευσης, ΙΝΣΕΤΕ και υπεύθυνη του SETE Training, δήλωσε: “Η διαρκής κατάρτιση των ανθρώπων που εργάζονται στον τουρισμό είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος που προσφέρουμε ως χώρα στους επισκέπτες μας. Είναι ο βασικός πυλώνας για να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να διατηρούμε την ανταγωνιστική θέση της Ελλάδας στη διεθνή αγορά των τουριστικών προορισμών. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε τα σεμινάρια του SETE Training, προσφέροντας στους συμμετέχοντες πολύτιμη γνώση με προστιθέμενο όφελος στις επιχειρήσεις τους”.

Ο νέος κύκλος σεμιναρίων SETE Training, προγραμματίζεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2016. Τα σεμινάρια θα απευθύνονται σε εργαζόμενους, στελέχη και επιχειρηματίες του τουρισμού, Μέλη και μη μέλη του ΣΕΤΕ. Οι εκπαιδευτικές δράσεις θα εστιάσουν στους τρεις βασικούς πυλώνες: Διοίκηση & Λειτουργική Διαχείριση, Πωλήσεις & Marketing, και Τεχνικά Σεμινάρια, ενώ οι επιμέρους θεματολογίες θα προκύψουν μέσω της ετήσιας διαδικασίας ανάλυσης εκπαιδευτικών αναγκών που υλοποιεί το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους του τομέα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024