Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΥπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού το FVW workshop 2016 στην Κω την 1η Ιουλίου
TOs

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού το FVW workshop 2016 στην Κω την 1η Ιουλίου

Στα πλαίσια του FVW workshop, διοργανώνεται από την Ένωση Ξενοδόχων Κω, Speed Dating μεταξύ ξενοδοχείων της Κω, επιχειρήσεων και των τουριστικών πρακτόρων που συμμετέχουν στο workshop.

Τη σημαντική διοργάνωση για τον τουρισμό FVW workshop 2016 (29/06-02/07/2016), με απόφασή της, έθεσε υπό την αιγίδα του το Υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού, αναγνωρίζοντας τους σαφείς στόχους, την αναστροφή του κλίματος και η προώθηση του τουριστικού προϊόντος στη γερμανική αγορά. Διοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο ΕΟΤ και η Ένωση Ξενοδόχων Κω. Ο Δήμος Κω στηρίζει τη διοργάνωση και διαθέτει τις αρμόδιες υπηρεσίες τουρισμού στη διάθεση της.

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 η Ιουλίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο Κυπριώτη. Μεταξύ άλλων, το FVW έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο workshop των:

  • Florian Fleischer, Head of Product Management Eastern Mediterranean, TUI Germany
  • Joachim Seip, Director Group Hotel Contracting, Thomas Cook Group
  • Oliver Grosse-Kleinmann, Director Contracting & Product, Alltours
  • Nicole Bethke, Senior Product Manager, FTI Group
  • Jessica Klebing, Product Manager, Vtours

οι οποίοι θα αναφερθούν στις προοπτικές του τουρισμού, στην Κω, το Νότιο Αιγαίο, την Ελλάδα μέσα από τα δεδομένα και τις τάσεις της αγοράς. Ο συντονιστής της εκδήλωσης Klaus Hildebrandt, αρχισυντάκτης του FVW, θα παρουσιάσει, σημαντικά στοιχεία και αριθμούς για τη γερμανική τουριστική αγορά.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της κωακής φιλοξενίας με έμφαση στη διαφοροποίηση και τις νέες προτάσεις διακοπών. Μέσα από τη σύνθετη διοργάνωση που περιλαμβάνει πρόγραμμα φιλοξενίας και τη συνεδριακή ημέρα, αναπτύσσονται σχέσεις και προκύπτουν αποτελέσματα που δρουν μέσα στο χρόνο και αποδίδουν στους επιχειρηματίες, τον τόπο, την αγορά, τη χώρα. Οι διοργανώσεις τέτοιου μεγέθους και εξωστρέφειας, στηρίζονται κατ’εξοχήν στην υπεύθυνη συμμετοχή και συνδρομή των επαγγελματιών του τουρισμού σε κάθε χώρο. Η αποστολή, εκπρόσωποι tour operators, συντακτική ομάδα FVW και 25 ανεξάρτητοι τουριστικοί πράκτορες, φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο Grecotel Kos Imperial Thalasso Resort, ενώ το workshop, καθώς και το speed dating φιλοξενείται στο Συνεδριακό Κέντρο Κυπριώτη. Οι χορηγοί και υποστηρικτές θα ανακοινωθούν ως αναγνώριση του μεγέθους της αυθόρμητης και ευγενικής προσφοράς τους.

Στα πλαίσια του FVW workshop, διοργανώνεται από την Ένωση Ξενοδόχων Κω, Speed Dating μεταξύ ξενοδοχείων της Κω, επιχειρήσεων και των τουριστικών πρακτόρων που συμμετέχουν στο workshop. Οι συναντήσεις αυτές είναι προ-προγραμματισμένες και μικρής διάρκειας, ενθαρρύνοντας τις δύο πλευρές να επικεντρωθούν στους στόχους τους και να αναπτύξουν γρήγορη ανταλλαγή σχετικών πληροφοριών και το σημαντικότερο, την αρχή μιας σχέσης.

Για τη συμμετοχή στο συνέδριο, απαιτείται συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής. Για τη συμμετοχή στο speed dating απαιτείται η επικοινωνία με την Ένωση Ξενοδόχων Κω.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024