Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

H Blue Air ξεκίνησε νέα δρομολόγια από Αθήνα

Τατιάνα Ρόκου - 30 Ιούνιος 2016, 12:16

Τα δύο νέα δρομολόγια της Blue Air ξεκινούν από Αθήνα για Τορίνο και Κωστάντζα και θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Boeing 737, με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις ανά προορισμό.


Η Blue Air γιορτάζει την έναρξη 2 νέων δρομολογίων από Αθήνα για Τορίνο και από Αθήνα για Κωστάντζα με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις ανά προορισμό. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Boeing 737 και θα είναι κάθε Τρίτη και Σάββατο.
 
 
Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, δήλωσε: “Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τα νέα δρομολόγια της Blue Air, προσθέτοντας αυτό το καλοκαίρι στις υφιστάμενες συνδέσεις της 2 νέους προορισμούς για την Αθήνα, το Τορίνο και την Κωνστάντζα.
 
Η Blue Air είναι μία ιδιαίτερα δυναμική και ευέλικτη εταιρεία, η οποία αναπτύσσεται ταχύτατα στην αγορά της Αθήνας, πετά σε ένα αρκετά μεγάλο φάσμα προορισμών και προσφέρει εξαιρετικές συνδέσεις τόσο σε νέους ευρωπαϊκούς προορισμούς, όσο και προς πόλεις της Ρουμανίας, μιας χώρας με στενότατους και σημαντικούς δεσμούς με την Ελλάδα και με έντονο το στοιχείο του ελληνισμού σε πολλές πόλεις της.
 
Ευχαριστούμε την Blue Air, όπως και όλους τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν στην ταχεία ανάπτυξη που είχαμε κατά την τελευταία διετία, με διψήφιες αυξήσεις. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Blue Air προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας.
 
Ο κος Tudor Constantinescu, Chief Commercial Officer of Blue Air, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ενισχύουμε την παρουσία μας στην ελληνική αγορά με τα δύο νέα δρομολόγια Αθήνα-Τορίνο / Αθήνα-Κωστάντζα, καθώς επίσης και την ενίσχυση των συχνοτήτων μεταξύ Αθήνας-Λάρνακας και Θεσσαλονίκης-Λάρνακας κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
 
Ταξιδεύοντας στην Κωστάντζα με την Blue Air μπορεί κανείς να ανακαλύψει την Ρουμάνικη Ριβιέρα, και την μοναδική καλοκαιρινή νυχτερινή ζωή. Το Τορίνο έχει πολλά να σας δείξει, και να σας κάνει να νιώσετε μία ζεστή ατμόσφαιρα με τα ιστορικά καφέ, τις λεωφόρους με τα ψηλά δέντρα. Στην πόλη όπου φυλάσσεται η Ιερά Σινδώνη, μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά μουσεία και να κάνετε τα ψώνια σας στην πολύ μεγάλη και ενδιαφέρουσα εμπορική αγορά.      
 
Στις πτήσεις της Blue Air μπορείτε να απολαύσετε κρύο σνακ, αναψυκτικά και καφέ, παράλληλα έχετε την δυνατότητα να πάρετε στην καμπίνα μία χειραποσκευή 10 κιλών εντελώς δωρεάν. 
 
Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω του site blueairweb.com, ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 211 1034100, ή μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top