Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιάσημοι καλεσμένοι chef, mixologists και DJs αυτό το καλοκαίρι στο Santa Marina, A Luxury Collection Resort
Ξενοδoχεία

Διάσημοι καλεσμένοι chef, mixologists και DJs αυτό το καλοκαίρι στο Santa Marina, A Luxury Collection Resort

Από φέτος το Santa Marina παρουσιάζει τη νέα Villa Horizon, σε στρατηγική θέση στην κορυφή των 80 στρεμμάτων της ιδιοκτησίας, με θέα στο Αιγαίο.

Με θέα τον κόλπο του Ορνού, το Santa Marina, A Luxury Collection Resort διαθέτει τη μοναδική ιδιωτική παραλία στη Μύκονο και το Buddha-Bar Beach του αυτό το καλοκαίρι προσφέρει μια σειρά από ελκυστικές ευκαιρίες διασκέδασης με την παρουσία διάσημων καλεσμένων chef, mixologists και μερικών από τους καλύτερους DJ στον κόσμο.

To πλήρως ανανεωμένο μενού, υπό την καθοδήγηση του Executive Chef, των Buddha-Bar ανά τον κόσμο, Eric Rousselieres, συνδυάζει την παράδοση με τον νεωτερισμό, διατηρώντας το πνεύμα του ιδρυτή των Buddha-Bar, Raymond Visan. Το μενού προσφέρει μια επιλογή από πιάτα Pacific Rim αναμειγνύοντας με αριστοτεχνικό τρόπο, αγνά υλικά και μπαχαρικά, όπου ασιατικές γεύσεις συνδυάζονται διακριτικά με το μεράκι της Δύσης.

Ο επικεφαλής μπάρμαν των Buddha-Bar, Matthias Giroud, θα έχει ισχυρή παρουσία στο Buddha-Bar Beach αυτό το καλοκαίρι και θα επιβλέπει τη δημιουργία των αποκλειστικών – παγκοσμίου φήμης- κοκτέιλ του Buddha-Bar, ενώ ο resident DJ του Buddha-Bar London, Mario DreamersInc Chaviaras, θα βρίσκεται στη Μύκονο.

Ο διάσημος Chef Shigeki Limoura του Βuddha-Bar Worldwide, από 18 έως 24 Ιουλίου, θα προσφέρει ιδιαίτερες γευστικές απολαύσεις από την παλέτα της Ιαπωνικής κουζίνας. Στις 22 Ιουλίου στο Santa Marina Buddha Bar Beach, ένα μοναδικό Full Moon Party me καλεσμένο τον ο DJ Ravin, από το Buddha-Bar Paris, έναν από τους δημιουργούς της επιτυχημένης μουσικής συλλογής Buddha-Bar.

Από 13 έως 17 Αυγούστου ο Chef Ashish, Executive Chef του Buddha-Bar Marrakesh, θα βρίσκεται στην Μύκονο για να “παντρέψει” τις ασιατικές γεύσεις και την Pacific Rim culture, με τις γεύσεις της Ανατολής. Και στις 19 Αυγούστου μοναδικές εμπειρίες με avant-garde ήχους από τον διάσημο DJ Claude Challe, τον δημιουργός της αγαπημένης μουσικής ταυτότητας των Buddha-Bar, σε ένα ρεσιτάλ αξέχαστης μουσικής απόλαυσης που θα ταιριάξει απόλυτα με την ατμόσφαιρα του εστιατορίου.

Τo Santa Marina καινοτομεί και φέτος και παρουσιάζει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες συλλογές ρούχων και αξεσουάρ, καθώς και αποκλειστικές συνεργασίες με φημισμένους Έλληνες και διεθνείς σχεδιαστές, στην νέα Reef Boutique που λειτουργεί καθημερινά στην αμμουδιά του ξενοδοχείου.

Και για τη διαμονή στο υπερπολυτελές θέρετρο, από φέτος το Santa Marina παρουσιάζει τη νέα Villa Horizon, που βρίσκεται σε στρατηγική θέση στην κορυφή των 80 στρεμμάτων της ιδιοκτησίας, με μαγευτική θέα στο Αιγαίο. Διαθέτει πισίνα υπερχείλισης, ευρύχωρο εσωτερικό σχεδιασμό (700 τ.μ.) και όλες τις πολυτελείς ανέσεις που αρμόζουν σε μια βίλα αυτής της εμβέλειας, όπως ιδιωτικό γυμναστήριο και Spa.

Τέλος, για εκείνους που αναζητούν χαλάρωση, το Lotus Spa χρησιμοποιεί τα προϊόντα spa ILA, Phytomer & Fluers, με θεραπείες που αποκαθιστούν την ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024