Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Σεμινάριο 'Grow Greek Tourism Online' στο Λουτράκι

Τατιάνα Ρόκου - 07 Ιούλιος 2016, 16:23

Ο Οργανισμός Τουρισμού Λουτρακίου διαπίστωσε αυξημένο ενδιαφέρον από πλευράς των επαγγελματιών για το σεμινάριο και σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.


Ο LTO (Loutraki Tourism Organisation), σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου-Π.-Αγ.Θ, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ, έφερε τη διοργάνωση του σεμιναρίου της Google “Grow Greek Tourism Online” στο Λουτράκι.

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον εισηγητή της Google, κ. Ηλία Χάντζο, να παρουσιάζει με διαδραστικό τρόπο, εργαλεία της Google που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναπτύξουν περαιτέρω την παρουσία των τουριστικών επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο προέρχονταν από τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής (ξενοδοχεία, επισιτιστικά, θεματικές τουριστικές επιχειρήσεις), καθώς και από διαφημιστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ο LTO διαπίστωσε αυξημένο ενδιαφέρον από πλευράς των επαγγελματιών για το σεμινάριο και σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top