Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευση'Σπουδάζω με Υποτροφία': Υποτροφία φοίτησης στο μεταπτυχιακό του πρόγραμμα Tourism Management
Τουριστική εκπαίδευση

'Σπουδάζω με Υποτροφία': Υποτροφία φοίτησης στο μεταπτυχιακό του πρόγραμμα Tourism Management

Στόχος του παρόντος μεταπτυχιακού προγράμματος είναι η δημιουργία επαγγελματιών, οι οποίοι θα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ανώτερα διοικητικά καθήκοντα σε τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Με στόχο τις ίσες ευκαιρίες και στην εκπαίδευση, η Equal Society σε συνεργασία με κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα  συνεχίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει τη δυνατότητα υποτροφιών, πλήρους φοίτησης για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.

Το βραβευμένο για την κοινωνική του προσφορά, πρόγραμμα “Σπουδάζω με Υποτροφία“, στέκεται αρωγός σε νέους και νέες με ικανότητες και ταλέντο που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα, προσφέροντάς ποιοτικές ακαδημαϊκές προοπτικές σε πείσμα της οικονομικής δυσπραγίας των καιρών.

Για τους παραπάνω λόγους η Equal Society σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School at the American College of Greece, προσφέρει σε έναν υποψήφιο τη δυνατότητα ολοκληρωμένης φοίτησης στο μεταπτυχιακό του πρόγραμμα Tourism Management (MSc).

Στόχος του παρόντος μεταπτυχιακού προγράμματος είναι η δημιουργία επαγγελματιών, οι οποίοι θα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ανώτερα διοικητικά καθήκοντα σε τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εξειδικευμένης θεωρητικής διδασκαλίας αλλά επίσης μέσω κομβικών συνεργασιών με τον επιχειρηματικό κόσμο, με εταιρίες όπως η Costa Navarrino, την οποία οι σπουδαστές του προγράμματος επισκέπτονται και μελετούν δυο φορές το χρόνο, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας μετάδοσης της γνώσης.

Οι υποψήφιοι υπότροφοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ακολουθώντας την διαδικασία συμπλήρωσης δύο αιτήσεων:
α. αίτηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων της EQUAL SOCIETY.
β. ακαδημαϊκή αίτηση του Alba Graduate Business School at the American College of Greece (online).

Οι δύο αιτήσεις πρέπει σε συνέχεια να αποσταλθούν ως συνημμένα στο e-mail: equalsocietyscholarships@gmail.com.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024