Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςCarnival: Δύο νέα πλοία προστίθενται στον στόλο της

Carnival: Δύο νέα πλοία προστίθενται στον στόλο της

Παραδόθηκε και το τρίτο κρουαζιερόπλοιο κατασκεύασαν τα ναυπηγεία Kvaerner Masa-Yards για λογαριασμό της Carnival Corporation, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει το πρώτο του ταξίδι στις 30 Δεκεμβρίου 2001. Το πλοίο […]

Παραδόθηκε και το τρίτο κρουαζιερόπλοιο κατασκεύασαν τα ναυπηγεία Kvaerner Masa-Yards για λογαριασμό της Carnival<.> Corporation, το οποίο πρόκειται<...> να ξεκινήσει το πρώτο του ταξίδι στις 30 Δεκεμβρίου 2001.

Το πλοίο που ονομάζεται "Carnival Pride", έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 2.124 επιβατών και είναι χωρητικότητας 86.000 τόνων. Είναι δε το δεύτερο στην κατηγορία 'Spirit Class', ενώ θα αποτελέσει το 17ο μέλος του στόλου της Carnival. Το πλοίο, του οποίου η κατασκευή ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από δύο χρόνια, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ για πλοία του τύπου Spirit Class, διαθέτει 1.062 καμπίνες και σουίτες, από τις οποίες το 80% έχει θέα στη θάλασσα, καθώς και μπαλκόνια.

Το 'Carnival Pride' έχει μήκος 960 πόδια, 12 καταστρώματα, πολλά θεματικά μπαρ και σαλόνια, συνεδριακό κέντρο, διώροφο γυμναστήριο και spa. Επίσης διαθέτει δύο διώροφα εστιατόρια καθώς και εστιατόριο στην πισίνα, όπου προσφέρεται φαγητό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο θα ξεκινήσει κρουαζιέρες από το ακρωτήρι του Kανάβεραλ με σταθμούς στο Kι Oυέστ, στο Kοζουμέλ του Mεξικού, στο Μπελίζ και στο Προγκρέσο Mερίντα του Μεξικού.

Τα άλλα δύο πλοία της ίδιας σειράς, που κατασκεύασαν τα ναυπηγεία για την Carnival, είναι τα "Costa Atlantica", το οποίο παραδόθηκε τον Ιούνιο του 2000, και το "Carnival Spirit", που παραδόθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Η Carnival έχει υπό παραγγελία ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο, το "Carnival Legend", το οποίο θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2002 και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, θα είναι το πρώτο που θα ξεκινήσει κρουαζιέρες στην Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024