Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σιδηρόδρομος

Η απεργία της ΤΡΕΝΟΣΕ 'φρενάρησε' και τον 'Μουτζούρη'

Τατιάνα Ρόκου - 11 Ιούλιος 2016, 12:29

Το τρενάκι του Πηλίου μένει ακινητοποιημένο από την τουριστική του διαδρομή, καθώς συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (Π.Ε.Π.Ε.) και της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Π.Ε.Π.ΤΡΑΙΝΟΣΕ).


“Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας αρνείται να πιστέψει το γεγονός, πόσο μάλλον να το αποδεχτεί, ότι εν μέσω τουριστικής περιόδου, το τρενάκι του Πηλίου, ο θρυλικός ‘Μουτζούρης’, δε λειτουργεί! Και αυτό λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, στις οποίες η κυβέρνηση αδυνατεί να δώσει λύση”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της για την παύση των δρομολογίων, λόγω της απεργίας, η Ένωση.

“Όταν οι επισκέπτες της περιοχής έχουν επιλέξει το Πήλιο για να  κάνουν βόλτα με το τρενάκι, που θεωρείται αξιοθέατο-κλειδί της Μαγνησίας, αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί κανείς να τους το στερήσει.
 
Είναι γνωστό ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο ‘Μουτζούρης’ είναι μονίμως γεμάτος προς τέρψη τόσο των ξενοδόχων που επιθυμούν οι πελάτες τους να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Πήλιο, όσο και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που αντίστοιχα της επιφέρει σημαντικά κέρδη.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας διαμαρτύρεται με τον πιο έντονο τρόπο για την παύση λειτουργίας του και ζητά από το Κράτος να δοθεί άμεσα λύση”.

Υπενθυμίζεται ότι έως και την Τρίτη 12 Ιουλίου δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, του Αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” και των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που ανακοίνωσαν τα σωματεία εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή “κουπονιού ταξιδίου”.

Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top