Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο TripAdvisor εγκαινιάζει κριτικές για αεροπορικές εταιρείες
Αεροπορικά ταξίδια

Το TripAdvisor εγκαινιάζει κριτικές για αεροπορικές εταιρείες

Τα νέα χαρακτηριστικά προσφέρουν στους ταξιδιώτες περισσότερη διαφάνεια και πρόσβαση στη συνολική αναζήτηση μια πτήσης και όχι απλώς στην τιμή της.

Το TripAdvisor ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας πλατφόρμας κριτικής αερογραμμών, καθώς επίσης και μια καινούρια αναδιαμορφωμένη πλατφόρμα αναζήτησης πτήσεων και, τέλος, μια δοκιμαστική έκδοση του “flyscore”, ενός χαρακτηριστικού που βαθμολογεί την ποιότητα του κάθε αεροπορικού δρομολογίου για τους καταναλωτές. Οι νέες βελτιώσεις στο site στόχο έχουν να φέρουν διαφάνεια σε μια αγορά που έχει γίνει όλο και πιο δύσκολο για τους καταναλωτές να κάνουν άμεσες συγκρίσεις μεταξύ των επιλογών των πτήσεών τους.

Με την έναρξη της νέας πλατφόρμας σχολίων για τις αεροπορικές εταιρείες, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, το TripAdvisor διευρύνει την τεράστια βάση του των 350 εκατ. κριτικών και σχολίων. Οι ταξιδιώτες έχουν τώρα μια άμεση πηγή για πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις για τα αεροπορικά τους ταξίδια, με βάση όχι μόνο την τιμή της πτήσης, αλλά τη συνολική εμπειρία με την αεροπορική εταιρεία, όπως αυτή διαμορφώνεται από την κοινότητα του TripAdvisor με πάνω από 340 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του TripAdvisor σε πάνω από 4.000 Βρετανούς καταναλωτές, περισσότερο από το 1/3 (37%) πιστεύει ότι οι αεροπορικές εταιρείες καθιστούν πιο δύσκολο το να βρει κανείς το συνολικό κόστος μιας πτήσης. Η ίδια η έρευνα διαπίστωσε ότι το 38 % των Βρετανών καταναλωτών πιστεύει επίσης ότι οι εν πτήσει ευκολίες/παροχές των αεροπορικών εταιρειών δεν είναι πολύ προσιτές. Έτσι, οι αξιολογήσεις των αεροπορικών εταιρειών από τα εκατομμύρια των ταξιδιωτών του TripAdvisor θα καθορίσουν καλύτερα τη συνολική αξία της πτήσης, πέραν της τιμής.

Τον Φεβρουάριο του 2014 το TripAdvisor έγινε η πρώτη πλατφόρμα που ανέδειξε μια ολοκληρωμένη εικόνα κατά την πτήση, πληροφορίες για τις παροχές εντός αεροσκάφους, καθώς και φωτογραφίες ταξιδιωτών, σε συνδυασμό με την ικανότητα να αναζητήσει κανείς τις χαμηλότερες τιμές για αεροπορικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο. Τώρα επεκτείνεται με τα εξής νέα χαρακτηριστικά:

  • Πλατφόρμα κριτικής αερογραμμών – Προσφέρει στους ταξιδιώτες μια πλατφόρμα ώστε να μοιράζονται τα ειλικρινή τους σχόλια -και καλά και κακά- για όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.
  • Flyscore (beta) – Βοηθά σρτην απλοποίηση της εμπειρίας αγοράς πτήσεων, εμφανίζοντας μια βαθμολογία από το 1 έως το 10 για ατομικές πτήσεις με βάση τη δύναμη των ποιοτικών κριτικών των ταξιδιωτών, την ποιότητα του αεροσκάφους, τις εν πτήσει ανέσεις και τη διάρκεια της διαδρομής. Η βαθμολογία βοηθά τους ταξιδιώτες να βρουν γρήγορα για τις καλύτερες επιλογές πτήσεων πριν από την κράτησή τους.
  • Ενισχυμένες Παροχές – Ακόμα πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις εν πτήσει ανέσεις, όπως θύρες επαναφόρτισης / λειτουργίας ηλεκτρονικών συσκευών και τους τύπους εν πτήσει Wi-Fi που διατίθενται στους επιβάτες.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024