Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΝέες δράσεις του ΕΟΤ για την τουριστική ενίσχυση των νησιών του Αν. Αιγαίου
ΕΟΤ

Νέες δράσεις του ΕΟΤ για την τουριστική ενίσχυση των νησιών του Αν. Αιγαίου

Δύο νέα δημοσιογραφικά ταξίδια, σε α) Λέσβο και Σάμο, για το τηλεοπτικό συνεργείο του τουρκικού 'World Travel Channel και β) σε Κω, για Γάλλους bloggers τουριστικών ηλεκτρονικών σελίδων.

Δύο ακόμη δημοσιογραφικά ταξίδια εξοικείωσης (press trips) στο Ανατολικό Αιγαίο -αυτή τη φορά με στόχο την προσέλκυση Τούρκων και Γάλλων επισκεπτών στη χώρα μας – διοργανώνει για τον Ιούλιο ο ΕΟΤ, σε υλοποίηση της πολιτικού σχεδιασμού της  αναπλ. υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για την τουριστική ενίσχυση των νησιών που δέχθηκαν πιέσεις.
 
Στο πλαίσιο του εν λόγω σχεδιασμού, ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος ενέκρινε σήμερα δύο νέες εισηγήσεις για τη δαπάνη υλοποίησης δημοσιογραφικών  ταξιδιών: α) στη Λέσβο και τη Σάμο για το τηλεοπτικό συνεργείου του τουρκικού “World Travel Channel” και β) στην Κω για Γάλλους bloggers τουριστικών ηλεκτρονικών σελίδων.

Σκοπός των δράσεων, η συλλογή πληροφοριών  και φωτογραφικού υλικού για την παρουσίαση της πληθώρας των  τουριστικών επιλογών  που έχουν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι ξένοι τουρίστες. Συγκεκριμένα:

Α) Σε Λέσβο και Σάμο θα βρεθούν (19-25 Ιουλίου 2016)  τέσσερις  δημοσιογράφοι και τεχνικοί του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού “World Travel Channel”, με στόχο τη διενέργεια τηλεοπτικών γυρισμάτων στα αξιοθέατα, τις παραλίες και τις  διαδρομές των δύο νησιών. Το θέμα θα προβληθεί στην εκπομπή “Welcome To” του “World Travel Channel”, που εκπέμπει στην Τουρκία, καθώς και στο διεθνές δίκτυο του  καναλιού στην αγγλική γλώσσα. Το ταξίδι οργανώνεται από το Γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Β) Στην Κω θα βρεθούν (25-28 Ιουλίου 2016), πέντε  Γάλλοι δημοσιογράφοι / bloggers από τα ηλεκτρονικά Μέσα http://www.hedilya-worldtour.com, http://www.helloitsvalentine.fr, http://www.selimniederhoffer.comhttp://www.chauxmelemonde.com, http://lesbaroudeurs.fr για την προβολή του νησιού στηγαλλική -και όχι μόνον- τουριστική αγορά. Το ταξίδι οργανώνεται από το Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας με τη συνδρομή του Δήμου Κω.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024