Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Προσφορά της Eurobank για τα μέλη του ΞΕΕ

Θοδωρής Κουμέλης - 18 July 2016, 13:10

Στα μέλη του ΞΕΕ προσφέρονται α) λειτουργικότητα DCC (Dynamic Currency Convertor), β) δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών €πιστροφή, γ) εγγραφή στη νέα ενότητα 'Τουρισμός' του exportgate.gr και δ) δυνατότητα για 'χτίσιμο' της εικόνας της επιχείρησης στο discovergreece.com.


Μετά από επιστολή που απηύθυνε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στις τέσσερις ελληνικές τράπεζες σχετικά με τον εξορθολογισμό των τραπεζικών χρεώσεων των ελληνικών ξενοδοχείων, ειδικά για τις προμήθειες επί των συναλλαγών με κάρτες, έλαβε επιστολή από τη Eurobank, η οποία παρέχει μια σειρά από προσφορές στα μέλη του ΞΕΕ, μεταξύ των οποίων προμήθεια μέχρι και 0,80% για τις κάρτες VISA και MASTERCARD.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, προσφέρονται στα μέλη του Επιμελητηρίου τα εξής:

  • Τη λειτουργικότητα DCC (Dynamic Currency Convertor) που επιτρέπει τη συναλλαγή στο νόμισμα του τελικού πελάτη εξασφαλίζοντας στην επιχείρηση έσοδο 0,75% επί της συναλλαγής.
  • Δυνατότητα συμμετοχής στο μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών €πιστροφή, αποκτώντας πρόσβαση σε πάνω από 2 εκατ. κατόχους καρτών Eurobank. Αντίστοιχα, προσφέρεται η δυνατότητα δωρεάν διαδικτυακής προβολής στο εξωτερικό.
  • Exportgate: Εγγραφή στη νέα ενότητα “Τουρισμός” της διαδικτυακής πύλης www.exportgate.gr, που επιτρέπει την προβολή και τη δικτύωση με υποψήφιους πελάτες / επιχειρήσεις του εξωτερικού.
  • Discovergreece: Δυνατότητα για “χτίσιμο” της εικόνας της επιχείρησης και προσέλκυση απευθείας πελατών από το εξωτερικό σε ψηφιακό περιβάλλον αξιοποιώντας το site www.discovergreece.com.

 Επιστολή Eurobank προς ΞΕΕ

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top