Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠροσφορά της Eurobank για τα μέλη του ΞΕΕ
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Προσφορά της Eurobank για τα μέλη του ΞΕΕ

Στα μέλη του ΞΕΕ προσφέρονται α) λειτουργικότητα DCC (Dynamic Currency Convertor), β) δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών €πιστροφή, γ) εγγραφή στη νέα ενότητα 'Τουρισμός' του exportgate.gr και δ) δυνατότητα για 'χτίσιμο' της εικόνας της επιχείρησης στο discovergreece.com.

Μετά από επιστολή που απηύθυνε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στις τέσσερις ελληνικές τράπεζες σχετικά με τον εξορθολογισμό των τραπεζικών χρεώσεων των ελληνικών ξενοδοχείων, ειδικά για τις προμήθειες επί των συναλλαγών με κάρτες, έλαβε επιστολή από τη Eurobank, η οποία παρέχει μια σειρά από προσφορές στα μέλη του ΞΕΕ, μεταξύ των οποίων προμήθεια μέχρι και 0,80% για τις κάρτες VISA και MASTERCARD.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, προσφέρονται στα μέλη του Επιμελητηρίου τα εξής:

  • Τη λειτουργικότητα DCC (Dynamic Currency Convertor) που επιτρέπει τη συναλλαγή στο νόμισμα του τελικού πελάτη εξασφαλίζοντας στην επιχείρηση έσοδο 0,75% επί της συναλλαγής.
  • Δυνατότητα συμμετοχής στο μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών €πιστροφή, αποκτώντας πρόσβαση σε πάνω από 2 εκατ. κατόχους καρτών Eurobank. Αντίστοιχα, προσφέρεται η δυνατότητα δωρεάν διαδικτυακής προβολής στο εξωτερικό.
  • Exportgate: Εγγραφή στη νέα ενότητα “Τουρισμός” της διαδικτυακής πύλης www.exportgate.gr, που επιτρέπει την προβολή και τη δικτύωση με υποψήφιους πελάτες / επιχειρήσεις του εξωτερικού.
  • Discovergreece: Δυνατότητα για “χτίσιμο” της εικόνας της επιχείρησης και προσέλκυση απευθείας πελατών από το εξωτερικό σε ψηφιακό περιβάλλον αξιοποιώντας το site www.discovergreece.com.

 

Επιστολή Eurobank προς ΞΕΕ

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024