Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σιδηρόδρομος

Νέες απεργίες σε τρένα και προαστιακό από Δευτέρα 18 έως Τετάρτη 20 Ιουλίου

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Ιούλιος 2016, 15:18

Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 20 Ιουλίου τα Σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο επιβατικών αμαξοστοιχιών.


Ακυρώνονται σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου όλα τα δρομολόγια των τραίνων σε όλο το δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και των Προαστιακών Σιδηροδρόμων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων.

Τις απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (Π.Ε.Π.Ε.) και η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Π.Ε.Π. ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

Αναλυτικά τα όσα ισχύουν για τους επιβάτες που έχουν προαγοράσει εισιτήρια,  σε περιπτώσεις ακυρώσεων δρομολογίων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων, αναφέρονται στο παρακάτω σύνδεσμο:

Σε ανακοίνωσή τους, οι δύο Ενώσεις που απεργούν, αναφέρουν: “Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την σημερινή συνάντηση στο ΤΑΙΠΕΔ, τα δύο σωματεία αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων από αύριο Τρίτη 19/7 μέχρι και την Πέμπτη 21/7, όπου θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση. Την Παρασκευή τα δύο σωματεία θα συνεδριάσουν εκτάκτως για να επανεκτιμήσουν τα δεδομένα. Καλούμε την κυβέρνηση και τους εμπλεκόμενους φορείς (Υπουργείο, ΤΑΙΠΕΔ, Διοίκηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ) να πράξουν τα αυτονόητα!”|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top