Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Γαλάζια Σημαία στην παραλία της Δασιάς στην Κέρκυρα

Τατιάνα Ρόκου - 19 Ιούλιος 2016, 16:09

Η παραλία των ξενοδοχείων Χανδρή βραβεύεται ανελλιπώς τα τελευταία 24 χρόνια με το σχετικό βραβείο.


Για ακόμη μία χρονιά η παραλία της Δασιάς στην Κέρκυρα, εκεί όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία Corfu Chandris Hotel & Villas και Dassia Chandris Hotel & Spa, βραβεύτηκε για την εξαιρετική ποιότητα των υδάτων της, με τη “Γαλάζια Σημαία”.

Η “Γαλάζια Σημαία” είναι διεθνές βραβείο ποιότητας και απονέμεται διεθνώς από το 1987, στις ακτές και μαρίνες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης. H “Γαλάζια Σημαία” πιστοποιεί με τον πλέον αναγνωρισμένο τρόπο την καθαριότητα, την υποδομή και τις εγκαταστάσεις της ακτής, αλλά κυρίως την ασφάλεια και την άνεση των λουόμενων.

Στην τελετή ανύψωσης, παρευρέθηκαν ο γενικός διευθυντής των ξενοδοχείων, κ. Μανώλης Παπαδάκης, καθώς και πολλοί από τους πελάτες των ξενοδοχείων.

Σημειώνεται ότι η παραλία των ξενοδοχείων Χανδρή βραβεύεται ανελλιπώς τα τελευταία 24 χρόνια με το σχετικό βραβείο.

Τα ξενοδοχεία Corfu & Dassia Chandris βρίσκονται στον κόλπο της Δασιάς και διαθέτουν συνολικά 525 δωμάτια, εκ των οποίων 28 bungalows και 36 βίλες, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης, έκτασης 80 περίπου στρεμμάτων. Τα ξενοδοχεία διαθέτουν εστιατόρια, Grill House, Trattoria, μπαρ, 4 πισίνες (η μία παιδική), spa, πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο γυμναστήριο, αίθουσα ψυχαγωγίας, γήπεδα τένις, γήπεδο 5Χ5, παιδική χαρά, παιδικό club, υπαίθριο κινηματογράφο, οργανωμένη παραλία με όλα τα θαλάσσια σπορ, καταστήματα, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο 400 ατόμων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top