Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

H Airbus εξασφάλισε 35 δισ. δολ. από παραγγελίες αεροσκαφών στο Farnborough Air Show 2016

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Ιούλιος 2016, 09:34

Οι αερογραμμές αναβαθμίζουν τα αεροσκάφη τους σε A321neo.


Κατά τη διάρκεια του Farnborough Air Show 2016, η Airbus πέτυχε 35 δισ. δολ. σε παραγγελίες, για συνολικά 279 αεροσκάφη, που ήταν κατηγορίας μονού διαδρόμου και ευρείας ατράκτου. Οι συμφωνίες περιλαμβάνουν παραγγελίες για 197 αεροσκάφη αξίας 26,3 δισ. δολ. και δεσμεύσεις για 82 αεροσκάφη αξίας 8,7 δισ. δολ.
 
Οι πωλήσεις και δεσμεύσεις στο Farnborough για το Α320 Family ήταν ισχυρές, με παραγγελίες συνολικά για 269 αεροσκάφη αξίας 31,3 δισ. δολ. Το σύνολο αυτό αποτελείται από 187 επιβεβαιωμένες παραγγελίες αξίας 22,6 δισ. δολ., και τις δεσμεύσεις για 82 αεροσκάφη αξίας 8,7 δισ. δολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο A321neo μοντέλο είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία στα αεροσκάφη μονών διαδρόμων - ήταν η σταθερή επιλογή τριών αεροπορικών εταιριών που ανήλθε σε 140 αεροσκάφη, γεγονός που αντικατοπτρίζει την τάση για τις αεροπορικές εταιρείες να αναβαθμίζουν τους στόλους με μεγαλύτερα αεροσκάφη μονού διαδρόμου.
 
Στην κατηγορία ευρείας ατράκτου, η Airbus έλαβε παραγγελίες για 10 αεροσκάφη αξίας 3,4 δισ. δολ., περιλαμβάνοντας δύο A330-300 και οκτώ A350-1000. Εκτός από αυτές τις νέες παραγγελίες ευρείας ατράκτου, η εταιρεία, είδε επίσης την παραγγελία από την DHL Express για A330-300 για το πρόγραμμα Passenger-To-Freighter, σε συνεργασία με EFW και ST Aerospace.

 
 
Ο John Leahy, Chief Operating Officer, Customers, δήλωσε: “Οι παραγγελίες μας κατά την έκθεση στο Farnborough επιβεβαιώνει την ανοδική μας πορεία που για άλλη μία φορά ξεπερνάμε τους ανταγωνιστές μας. Επιπλέον, το γεγονός ότι οι αεροπορικές εταιρείες αναβαθμίζουν το στόλο στο A321neo, αποδεικνύει ότι αυτό το μοντέλο είναι αδιαμφισβήτητα ο ‘πρωταθλητής’ στα αεροσκάφη μεσαίας ατράκτου”.
 
Η Airbus είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σε επιβατικά αεροσκάφη που κυμαίνονται σε χωρητικότητα από 100 έως και πάνω από 600 θέσεις. Η Airbus έχει τις εγκαταστάσεις σχεδιασμού και κατασκευής στη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία, και θυγατρικές σε ΗΠΑ, Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία και Μέση Ανατολή. Επιπλέον, παρέχει το υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης πελατών και κατάρτισης μέσω ενός διευρυνόμενο διεθνούς δικτύου.

 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top