Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ ICTS Hellas εδραιώνει την ηγετική θέση της στην ασφάλεια λιμένων
Λιμένες

Η ICTS Hellas εδραιώνει την ηγετική θέση της στην ασφάλεια λιμένων

Στην περαιτέρω ανάπτυξη του λιμένα και στη διασφάλιση του μέγιστου επίπεδου ασφαλείας για τους επισκέπτες και τους λοιπούς χρήστες στοχεύει η συνεργασία της ICTS Hellas με τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στις υπόχρεες κατά ISPS λιμενικές εγκαταστάσεις, στους περιβάλλοντες χώρους των υπηρεσιών καθώς και στις υπόλοιπες δορυφορικές εγκαταστάσεις του Οργανισμού.

Την ηγετική της θέση στην εγχώρια αγορά λιμενικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας κρουαζιέρας, επιβεβαιώνουν οι νέες συνεργασίες της ICTS Hellas.
 
Στην περαιτέρω ανάπτυξη του λιμένα και στη διασφάλιση του μέγιστου επίπεδου ασφαλείας για τους επισκέπτες και τους λοιπούς χρήστες στοχεύει η συνεργασία της ICTS Hellas με τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στις υπόχρεες κατά ISPS λιμενικές εγκαταστάσεις, στους περιβάλλοντες χώρους των υπηρεσιών καθώς και στις υπόλοιπες δορυφορικές εγκαταστάσεις του Οργανισμού. Επίσης η εταιρεία παρέχει έως τον Δεκέμβριο του 2016 υπηρεσίες στελέχωσης και λειτουργίας των μηχανημάτων ελέγχου ασφάλειας επιβατών, πληρωμάτων, χειραποσκευών, αποσκευών, φορτίου και ταχυδρομικού υλικού στο χώρο του επιβατικού σταθμού κρουαζιέρας.
 
Μετά και τη συνεργασία με τον Ο.Λ.ΚΕ., η ICTS Hellas διαχειρίζεται την ασφάλεια κρουαζιέρας στους 3 από τους 4 κορυφαίους ελληνικούς λιμένες υποδοχής κρουαζιέρας (Πειραιάς, Μύκονος, Κέρκυρα) οι οποίοι το 2015 αντιστοιχούσαν στο 46% των αφικνούμενων επιβατών και στο 38% των αφικνούμενων κρουαζιερόπλοιων σε όλη τη χώρα.
 
Την παροχή υπηρεσιών ελέγχου ασφαλείας των υπόχρεων κατά ISPS οχημάτων, επιβατών και αποσκευών αφορούν οι συνεργασίες με τα Λιμενικά Ταμεία Καλαμάτας, Κω και Πάρου – Αντιπάρου. Στις υπηρεσίες προς το λιμάνι της Καλαμάτας περιλαμβάνεται ο έλεγχος επιβατών κρουαζιέρας και των αποσκευών τους ενώ στο λιμάνι της Κω γίνεται χρήση εκπαιδευμένων σκύλων (Κ9) για τον έλεγχο εκρηκτικών και παράνομων μεταναστών.
 
Σύμβαση υπέγραψε, εξάλλου, η ICTS Hellas με τον Λιμένα του Burgas στη Βουλγαρία η οποία έχει αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την αξιολόγηση της ασφάλειας, της ποιότητας και των περιβαλλοντικών συστημάτων, και την υποβολή σχετικών προτάσεων.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024