Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤαξίδι Γερμανών δημοσιογράφων για την τουριστική προβολή της Κω
Προώθηση προορισμού

Ταξίδι Γερμανών δημοσιογράφων για την τουριστική προβολή της Κω

Το πρόγραμμα των Γερμανών δημοσιογράφων περιελάμβανε επίσκεψη σε γραφικά σημεία της Κω, περιήγηση σε πολιτιστικά μνημεία και περιοχές εξαιρετικού φυσικού κάλλους, καθώς και συνάντηση με τοπικούς παραγωγούς.

Το πλούσιο τουριστικό προϊόν της Κω είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι, που επισκέφθηκαν το νησί από 18 έως 21 Ιουλίου στο πλαίσιο δημοσιογραφικού ταξιδίου (Press Trip), το οποίο διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Κω.


Κως (φωτό: Verena Schulemann).

Η δράση αυτή είχε στόχο την εδραίωση θετικού κλίματος στα γερμανικά ΜΜΕ και το γερμανικό τουριστικό κοινό για την Κω και εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική επικοινωνία του ΕΟΤ, η οποία αποσκοπεί στην προώθηση στο εξωτερικό των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, των οποίων οι τουριστικές κρατήσεις έχουν υποστεί πίεση λόγω της προσφυγικής κρίσης.

Το πρόγραμμα των Γερμανών δημοσιογράφων περιελάμβανε επίσκεψη σε γραφικά σημεία της Κω, περιήγηση σε πολιτιστικά μνημεία και περιοχές εξαιρετικού φυσικού κάλλους, καθώς και συνάντηση με τοπικούς παραγωγούς. Επίσης, κατά τη διάρκειας της παραμονής τους, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τις ιδιαίτερες γαστρονομικές γεύσεις που προσφέρει η τοπική κουζίνα, αλλά και την εγκάρδια φιλοξενία των κατοίκων του νησιού.

Στη φωτογραφία, άποψη της πόλης της Κω (φωτό: Verena Schulemann).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024