Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Travelport επεκτείνει την ευρωπαϊκή εταιρική σχέση της με την Expedia
Online travel

Η Travelport επεκτείνει την ευρωπαϊκή εταιρική σχέση της με την Expedia

Η Expedia θα αξιοποιήσει την τεχνολογία Rapid Reprice και ePricing της Travelport, δύο προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της συνολικής εμπειρίας online αγορών για τους καταναλωτές.

Η Expedia Inc. και η Travelport ανακοίνωσαν σήμερα μια ενισχυμένη ευρωπαϊκή συνεργασία, σύμφωνα με την οποία η Expedia επεκτείνει τη χρήση της εμπορικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας της Travelport σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Ως μέρος της συμφωνίας, η Expedia και τα εμπορικά της σήματα, συμπεριλαμβανομένου του εταιρικού της “βραχίονα” Egencia, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Universal API (Universal Application Programming Interface) της Travelport για να έχουν πρόσβαση σε ασυναγώνιστο περιεχόμενο ξενοδοχείων και ενοικίασεων αυτοκίνητων, καθώς και για να τροφοδοτούν νέες υπηρεσίες που θα δώσουν στους πελάτες τους υψηλότερο επίπεδο πληροφοριών, επιλογή και ευελιξία, όταν πρόκειται για online ταξιδιωτική κράτηση. Επιπλέον, ο κορυφαίος ΟΤΑ θα αξιοποιήσει την τεχνολογία Rapid Reprice και ePricing της Travelport, δύο προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της συνολικής εμπειρίας online αγορών για τους καταναλωτές.

Ο Steve Jarvis, αντιπρόεδρος Στρατηγικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην Expedia, Inc., δήλωσε: “Η δέσμευση της Expedia είναι να αποτελεί το καλύτερο μέρος για να ψωνίσει κανείς για τα ταξίδια του και η εμπορική πλατφόρμα της Travelport προσφέρει πρωτοποριακή τεχνολογία και ιδιαίτερα εκτεταμένο περιεχόμενο ξενοδοχείων και αυτοκινήτων”.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της ευρωπαϊκής συμφωνίας μας με την Expedia και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την αύξηση της παγκόσμιας σχέσης μας τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια, καθώς συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους, ώστε να στηρίξουμε την ιδιαίτερα πελατοκεντρική προσέγγισή τους και τις φιλοδοξίες ανάπτυξης που υπάρχουν”, σχολίασε ο Scott Hyden, αντιπρόεδρος Εταιρικών Πελατών του Ομίλου Traveport.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024