Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Sky Express εντάσσει ένα ακόμα ATR42 στο στόλο της

Τατιάνα Ρόκου - 01 Αύγουστος 2016, 13:10

Η Sky Express προσθέτει επιπλέον προορισμούς για το καλοκαίρι 2016 και συνδέει με καθημερινές πτήσεις την Αθήνα με τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και το Ηράκλειο.


Η Sky Express ανακοίνωσε την ένταξη ενός επιπλέον αεροσκάφους τύπου ATR42-500, χωρητικότητας 48 θέσεων, στο στόλο της.

“Συνεχίζουμε την πρωτοποριακή και ποιοτική παρουσία μας στον αεροπορικό χώρο τα 11 τελευταία έτη, με μεταφορικό έργο άνω των 70 χιλιάδων πτήσεων, με πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και προχωράμε μπροστά με περισσότερα αεροσκάφη και νέους επιπλέον προορισμούς. Ευχαριστούμε το επιβατικό μας κοινό, το οποίο μας στηρίζει και αναγνωρίζει κάθε νέα μας προσπάθεια. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτή μας την επιτυχία και ελπίζουμε σύντομα να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις μας”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

H Sky Express πρόσφατα βραβεύθηκε από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ως η “ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015”. Αυτό έρχεται ως συνέχεια στο ότι η Sky Express  βραβεύτηκε από το Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών με το ERA Silver Award 2014/15.
 
Η Sky Express προσθέτει επιπλέον προορισμούς για το καλοκαίρι 2016 και συνδέει με καθημερινές πτήσεις την Αθήνα με τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και το Ηράκλειο, καθώς επίσης πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από το Ηράκλειο σε Ικαρία, Μυτιλήνη, Κω, Ρόδο. Επίσης, συνδέει τους προορισμούς του Ιονίου, τη Θεσσαλονίκη με τη Σκύρο, τη Κρήτη με τον Εβρο και την Ηπειρο, καθώς επίσης και τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top