Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔέκα σελίδες γεμάτες Κέρκυρα στο δημοφιλές γερμανικό περιοδικό ‘Bellvue’
Προβολή προορισμού

Δέκα σελίδες γεμάτες Κέρκυρα στο δημοφιλές γερμανικό περιοδικό ‘Bellvue’

Η κυκλοφορία του γερμανικού περιοδικού 'Bellvue' είναι 40.000 αντίτυπα και απευθύνεται αναγνώστες υψηλού οικονομικού επιπέδου, που επιθυμούν να αγοράσουν εκτάσεις και σπίτια, κτηματομεσίτες, πράκτορες real estate και επενδυτές.

Αφιέρωμα στην Κέρκυρα, και μάλιστα εκτενές, από το γερμανικό περιοδικό “Bellvue”. Στο εν λόγω περιοδικό, το οποίο είναι το μεγαλύτερο περιοδικό real estate στη γερμανόφωνη αγορά, περιλαμβάνονται δέκα σελίδες γεμάτες κείμενα και φωτογραφίες για την Κέρκυρα, από τον δημοσιογράφο Franz-Marc Frei.

Η κυκλοφορία του περιοδικού είναι 40.000 αντίτυπα και απευθύνεται αναγνώστες υψηλού οικονομικού επιπέδου, που επιθυμούν να αγοράσουν εκτάσεις και σπίτια, κτηματομεσίτες, πράκτορες real estate και επενδυτές. Η συγκεκριμένη αγορά είναι πολύ σημαντική για τους ενασχολούμενους με τον τουρισμό, γιατί έρευνες έχουν αποδείξει ότι όποιος επενδύσει στα νησιά του Ιονίου ή αγοράσει οικία, έρχεται ξανά και ξανά για διακοπές, φέρνοντας μαζί του περισσότερους επισκέπτες και φιλοξενούμενους.

Τον Γερμανό δημοσιογράφο φιλοξένησε πέρυσι στα Ιόνια Νησιά, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, σε συνεργασία με τον Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας και ήδη τα πρώτα δημοσιεύματά του έχουν προβληθεί σε μεγάλα περιοδικά (όπως το συγκεκριμένο) σε στοχευμένες αγορές της Γερμανίας.

Ο κ. Frei θα επισκεφθεί ξανά τα Ιόνια Νησιά, σε συνεννόηση με τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, προκειμένου να ληφθούν φωτογραφίες και να εξεταστούν και άλλες ιδέες προβολής των νησιών.

Ionische Inseln

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024