Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair προσθέτει πτήσεις για το Santorini Experience

Άγγελος Ρεστάνης - 05 August 2016, 15:40

Πέντε επιπλέον πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Σαντορίνης τον Οκτώβριο.


H Ryanair, ο επίσημος αερομεταφορέας του “Santorini Experience”, ανακοίνωσε σήμερα 5 Αυγούστου ότι προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση για το αθλητικό γεγονός, εντάσσει 5 επιπλέον πτήσεις στη σύνδεση Αθήνα-Σαντορίνη στις 4,6,8,11 και 13 Οκτωβρίου. Οι θέσεις αυτές είναι διαθέσιμες προς κράτηση στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής (7 Αυγούστου), για πτήσεις μεταξύ 4 και 13 Οκτωβρίου.

ΑΘΗΝΑ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΤΗΣΕΙΣ

Δρομολόγιο

Ώρα

Ημέρα

Αθήνα – Σαντορίνη

09.40

Οκτωβρίου

Σαντορίνη – Αθήνα

11.00

Οκτωβρίου

Αθήνα – Σαντορίνη

14.35

Οκτωβρίου

Σαντορίνη – Αθήνα

15.55

Οκτωβρίου

Αθήνα – Σαντορίνη

14.00

Οκτωβρίου

Σαντορίνη – Αθήνα

15.20

Οκτωβρίου

Αθήνα – Σαντορίνη

09.40

11 Οκτωβρίου

Σαντορίνη – Αθήνα

11.00

11 Οκτωβρίου

Αθήνα – Σαντορίνη

14.35

13 Οκτωβρίου

Σαντορίνη – Αθήνα

15.55

13 ΟκτωβρίουΗ Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε: “Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην τεράστια ζήτηση για το Santorini Experience, αυξάνουμε τις πτήσεις στην σύνδεση Αθήνα-Σαντορίνη από 2 σε 3 καθημερινές την Τρίτη 4, Πέμπτη 6, Σάββατο 8, Τρίτη 11 και Πέμπτη 13 Οκτωβρίου. Παροτρύνουμε τους πελάτες μας να πάρουν μέρος μαζί μας στο απόλυτο αθλητικό γεγονός, με ναύλους από μόνο 19.99€.

Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να είναι ο επίσημος αερομεταφορέας του Santorini Experience, συνδράμοντας παράλληλα στην αύξηση του τουρισμού και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου του νησιού.

Για να γιορτάσουμε αυτήν την επιτυχία, απελευθερώνουμε θέσεις από 19.99€, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 7 Αυγούστου, για ταξίδια μεταξύ 4 και 13 Οκτωβρίου. Καθώς οι μοναδικοί αυτοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, παροτρύνουμε τους πελάτες μας να συνδεθούν στο ryanair.com αυτό το Σαββατοκύριακο ώστε να μη χάσουν την ευκαιρία”.

O κ. Άκης Τσόλης, CEO της Active Media Group και διοργανωτής του “Santorini Experience” ανέφερε: ”Το Santorini Experience έρχεται αυτόν τον Οκτώβριο για να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας, με τρέξιμο, κολύμβηση και εξερεύνηση του πιο όμορφου νησιού στον κόσμο. Η Ryanair φέρνει τον κόσμο κοντά στο μοναδικό αυτό αθλητικό γεγονός και σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία στο νησί όπως ποτέ πριν”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top