Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΕΟΤ

Η Λέσβος στο επίκεντρο του γερμανικού δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Αύγουστος 2016, 15:03

Ταξίδι Γερμανών δημοσιογράφων στη Λέσβο διοργάνωσε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.


Στην προβολή της Λέσβου και των πολλαπλών πλεονεκτημάτων του νησιού συνέβαλε το ταξίδι τριών Γερμανών δημοσιογράφων και μιας φωτογράφου που διοργάνωσε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας από 29 Ιουλίου εώς 3 Αυγούστου 2016, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
 
Η δράση αυτή είχε σαν στόχο την εδραίωση θετικού κλίματος στα γερμανικά Μ.Μ.Ε. και στο γερμανικό τουριστικό κοινό για τη Λέσβο, εντάσσεται δε στην ευρύτερη στρατηγική επικοινωνία του Ε.Ο.Τ., η οποία αποσκοπεί στην προώθηση στο εξωτερικό των νησιών του Βόρειοανατολικού Αιγαίου, των οποίων οι τουριστικές κρατήσεις έχουν υποστεί πίεση λόγω της προσφυγικής κρίσης.
 
Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις άγνωστες φυσικές ομορφιές της Λέσβου, τον πολιτιστικό και θρησκευτικό πλούτο του νησιού, να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τοπικούς δημιουργούς λαϊκής τέχνης, καθώς και γαστρονομικές περιηγήσεις. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης και τη συμμετοχή των δημοσιογράφων σε μία σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Λεσβιακό Καλοκαιρι”.

 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top