Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Νέοι προορισμοί εσωτερικού από τη Sky Express

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Αύγουστος 2016, 14:48

Οι πτήσεις προς Πάρο, Σκιάθο, Κάρπαθο, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθο, Χίο και Σάμο ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2016 και θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους.


Η Sky Express ανακοινώνει την ένταξη οκτώ νέων προορισμών στο πρόγραμμά της σε δρομολόγια. Τα δρομολόγια τα οποία ως σήμερα ήταν αποκλειστικής εκμετάλλευσης από έναν αερομεταφορέα και πλέον θα εξυπηρετούνται με πτήσεις που ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2016 και θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Συγκεκριμένα τα δρομολόγια αυτά είναι:  

  • από και προς την Αθήνα, για Πάρο, Σκιάθο, Κάρπαθο, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθο και
  • από και προς τη Θεσσαλονίκη, για Χίο και Σάμο.

“Η Sky Express έχει 11ετή παρουσία στον αεροπορικό χώρο και μεταφορικό έργο άνω των 70.000 πτήσεων. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του επιβατικού κοινού για περισσότερες επιλογές μετακίνησης, τακτικότερα δρομολόγια, συνέπεια και ασφάλεια, σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις και στους νέους μας προορισμούς.

Δημιουργούμε και τονώνουμε το ρεύμα Ελλήνων και ξένων επισκεπτών στα νησιά μας, ενισχύουμε την τοπική κοινωνία με τακτικές πτήσεις με ιδιαίτερα ελκυστικούς ναύλους οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν την αποσκευή σας”, αναφέρει η αεροπορική εταιρεία.

H Sky Express είναι βραβευμένη από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η “Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015” και από τον επίσημο Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών ως “Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για το 2014-2015”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top