Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Airbnb απέσυρε τη δοκιμαστική εφαρμογή Airbnb Trips λόγω… ζήτησης
Τεχνολογία

Η Airbnb απέσυρε τη δοκιμαστική εφαρμογή Airbnb Trips λόγω… ζήτησης

Καθώς δεν υπάρχει πλέον η εφαρμογή Airbnb Trips στο Google Play, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν μερικούς μήνες, οπότε και θα ανακοινωθεί επισήμως η κυκλοφορία της, πιθανώς τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Η Airbnb απέσυρε την πιλοτική εφαρμογή της για κινητά τηλέφωνα Airbnb Trips, μόλις οι χρήστες έμαθαν την ύπαρξή της και τι μπορούσε να κάνει. Υπενθυμίζεται ότι η εφαρμογή (για Android), θα παρέχει στον χρήστη πρόσβαση σε επερχόμενες ενοικιάσεις της Airbnb, οδηγούς πόλης, εστιατόρια και εκδηλώσεις “happy hour” (εκπτωτικές).

Η πιλοτική αυτή εφαρμογή αποτελεί το μέλλον της εταιρείας, καθώς πηγαίνει τις δραστηριότητες της εταιρείας παραπέρα από τις γνωστές έως τώρα ενοικιάσεις διαμερισμάτων. Παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή δεν ήταν διαθέσιμη για όλο το κοινό, το Bloomberg αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα, με το όνομα Airbnb Trips, επέτρεπε στον χρήστη να κάνει κράτηση σε εστιατόρια και σε οργανωμένες περιηγήσεις στην πόλη. Από τη στιγμή που θα μπορεί να προσφέρει ο,τιδήποτε χρειαστεί κανείς στις διακοπές του, τότε η εφαρμογή έχει τις πιθανότητες να γίνει η καλύτερη παρέα για τους “jetsetters” ταξιδιώτες και τους τουρίστες που ταξιδεύουν συχνά.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Nick Papas δήλωσε: “Πειραματιζόμαστε συνεχώς με καινούρια πράγματα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε στη δημοσιότητα κάτι αυτήν τη στιγμή, έχουμε όμως μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα υπό έρευνα”.

Η Airbnb έχει στο σχεδιασμό της εδώ και καιρό την προσφορά και άλλων υπηρεσιών εκτός από τις ενοικιάσεις, οπότε η εφαρμογή Trips ήταν κάτι αναμενόμενο. Καθώς δεν υπάρχει η εφαρμογή πλέον αυτή στο Google Play, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν μερικούς μήνες, οπότε και θα ανακοινωθεί επισήμως η κυκλοφορία της. Το Bloomberg αναφέρει ότι πιθανώς η Airbnb θα ανακοινώσει την εφαρμογή της επισήμως στο ετήσιο συνέδριό της τον ερχόμενο Νοέμβριο. Στο ίδιο συνέδριο η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει και ένα νέο πρόγραμμα που δίνει στους ιδιοκτήτες κατοικιών την ευκαιρία να βγάλουν κάποια επιπλέον χρήματα, προσφέροντας ξεναγήσεις στους επισκέπτες τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024