Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα πτήση της Finnair προς την Κέρκυρα από το καλοκαίρι του 2017

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Αύγουστος 2016, 12:45

Η Finnair, ακολουθώντας το πρόγραμμα επέκτασης του αεροπορικού της δικτύου προσθέτει νέα, εβδομαδιαία πτήση προς την Κέρκυρα (κάθε Κυριακή) από το καλοκαίρι του 2017.


Η Finnair ανακοίνωσε ότι προσθέτει τέσσερα νέα δρομολόγια μικρών αποστάσεων στο πτητικό της πρόγραμμα από το καλοκαίρι του 2017, προς Ρέικιαβικ, Κέρκυρα, Μενόρκα και Ίμπιζα, ενώ την ίδια στιγμή ενισχύει τη χωρητικότητά της προς το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Το διάστημα από 11 Απριλίου εως και 28 Οκτωβρίου του επόμενου έτους, η Finnair θα πετά τέσσερις φορές την εβδομάδα από το Ελσίνκι προς το Ρέικιαβικ, την πρωτεύουσα της Ισλανδίας, συμπληρώνοντας τις προϋπάρχουσες πτήσεις κοινού κωδικού του αερομεταφορέα με την Icelandair. Από τη στιγμή έναρξης του νέου δρομολογίου, η Finnair θεωρεί ότι “θα προσφέρει μία από τις ταχύτερες συνδέσεις μεταξύ Ασίας και Ισλανδίας”.

Η αεροπορική εταιρεία θα πετά επίσης σε εβδομαδιαία βάση τις Κυριακές στην Κέρκυρα και τη Μενόρκα στην Ισπανία, και μεταξύ 17 Ιουνίου και 12 Αυγούστου θα λειτουργεί επίσης μια νέα εβδομαδιαία πτήση προς Ίμπιζα της Ισπανίας (κάθε Σάββατο).

Εν τω μεταξύ, η Finnair αυξάνει επίσης τη χωρητικότητά της στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για τη θερινή περίοδο του 2017, συνεχίζοντας τις πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις του Εδιμβούργου με αεροσκάφη A350 προς και από Λονδίνο. Θα αυξήσει επίσης την χωρητικότητα προς το Δουβλίνο στην Ιρλανδία, με αεροσκάφη A319s και E90s το επόμενο καλοκαίρι.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top