Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΜε τις καλύτερες εντυπώσεις 'έκλεισε' το 1ο Agios Nikolaos Cliff Diving show
Αθλητικός τουρισμός

Με τις καλύτερες εντυπώσεις 'έκλεισε' το 1ο Agios Nikolaos Cliff Diving show

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου είναι αποφασισμένος η γιορτή να αποτελέσει θεσμό.

Με τους χιλιάδες των επισκεπτών, τους διοργανωτές, τους καταδύτες, τους χορηγούς, τους εθελοντές και τους εκπροσώπους των φορέων να χορεύουν τον “Ζορμπά” έκλεισε το βράδυ του Σαββάτου 27 Αυγούστου το 1ο Agios Nikolaos Cliff Diving show. Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ο Άγιος Νικόλαος κατάφερε να παρουσιάσει σε δύο μέρες, 26 και 27 Αυγούστου, μια εκδήλωση που κατά γενική ομολογία κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.

“Του χρόνου θα είμαστε και πάλι εδώ για το 2ο Agios Nikolaos Cliff Diving Show” δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός πιστοποιώντας έτσι την αποφασιστικότητα της δημοτικής αρχής, ώστε ήδη να αποτελεί θεσμό η γιορτή αυτή στη Λίμνη της πόλης.

Η δεύτερη μέρα του Σαββάτου, ξύπνησε το απόγευμα στην λίμνη, αναμνήσεις 40 και πλέον χρόνων καθώς βρέθηκαν ξανά στον χώρο όπου έμαθαν να κολυμπούν και να αγωνίζονται δεκάδες παλιοί αθλητές, όπου μαζί με νεότερους αναβίωσαν τους αγώνες που γίνονταν στο μοναδικό φυσικό κολυμβητήριο της Κρήτης. Παρών και ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης. Τιμήθηκαν από τον ΠΑΟΔΑΝ όλοι εκείνοι οι άνθρωποι της κολύμβησης και του polo, καθώς και όλοι όσοι βούτηξαν ξανά στη λίμνη, είτε παλιοί κολυμβητές είτε και νεαρά παιδιά, που σε πολλές περιπτώσεις κολύμπησαν μαζί με τους γονείς ή τους παππούδες τους.

Οι 9 αθλητές – καταδύτες μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WHDF (World High Diving Federation) είχαν αφήσει για την δεύτερη μέρα τις πιο δύσκολές και εντυπωσιακές βουτιές τους με τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Στα μουσικά – χορευτικά διαλείμματα που στη δεύτερη μέρα είχαν αναφορά στην Κρητική παράδοση, τον ρυθμό και τα βήματα έδειξαν το μουσικό σχήμα του Πάρη Περισινάκη και της σχολής χορού Γιαννίκου – Ταμιωλάκη.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις τιμητικές ανταλλαγές προς όλους τους μεγάλους χορηγούς και με τους αθλητές να δωρίζουν στους διοργανωτές μπλουζάκια με τις υπογραφές όλων τους και να δηλώνουν κατενθουσιασμένοι τόσο τη φιλοξενία όσο και από τη διοργάνωση. “Θα είμαστε εδώ, όχι μόνο εμείς, την επόμενη φορά. Ήδη οι εικόνες και το κλίμα της διοργάνωσης έχει φτάσει σε συναθλητές μας σε όλο τον κόσμο οι οποίοι μας ζητούν από τώρα να τους δηλώσουμε συμμετοχή για την επόμενη διοργάνωση, σας ευχαριστούμε”, είπε η εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WHFD Stefanie Linder.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024