Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Η τουριστική Πάφος αρχίζει να γίνεται γνωστή στην κινεζική αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Αύγουστος 2016, 15:19

Έφτασε στην Πάφο το πρώτο οργανωμένο γκρουπ 20 Κινέζων ταξιδιωτών για παραμονή στην πόλη.


Σε συνέχεια πρόσφατης φιλοξενίας αριθμού τουριστικών παραγόντων από την Κίνα που έγινε με την στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και τουριστικού οργανισμού που εδρεύει στην Πάφο, έφτασε στην πόλη το πρώτο οργανωμένο γκρουπ 20 Κινέζων ταξιδιωτών για παραμονή στην Πάφο 5 περίπου ημερών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ οι Κινέζοι επισκέπτες, οι οποίοι ταξιδεύουν στην ευρύτερη περιοχή, συνδυάζουν επίσκεψη στην Ελλάδα και την Κύπρο (Πάφο).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Πάφο είχαν την ευκαιρία -όπως αναφέρεται– να ξεναγηθούν σε ολόκληρο το νησί, να επισκεφθούν σχεδόν όλες τις πόλεις, περιηγήθηκαν σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος και στην ύπαιθρο και συμμετείχαν και παρακολούθησαν κυπριακή βραδιά, ημερήσια κρουαζιέρα και άλλες δραστηριότητες.

Η ΕΤΑΠ είναι αρκετά ικανοποιημένη από την εξέλιξη αυτή πρωτίστως για την αρχή ανάπτυξης μιας νέας αγοράς, αλλά και από το γεγονός ότι οι επισκέπτες έχουν μείνει κατενθουσιασμένοι με τον προορισμό και θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές της Πάφου/Κύπρου στην Κίνα.

Τους επόμενους μήνες αναμένονται και άλλα οργανωμένα γκρουπ και η ΕΤΑΠ θεωρεί ότι υπάρχει περιθώριο προσέλκυση Κινέζων ταξιδιωτών τα επόμενα χρόνια και ιδιαίτερα αυτούς που θα συνδυάσουν το ταξίδι τους στην Πάφο με την Ελλάδα η άλλη γειτονική χώρα.

Ακόμη, η ΕΤΑΠ Πάφου θεωρεί ότι θα πρέπει οι προσφερόμενες υπηρεσίες εντός και εκτός των τουριστικών καταλυμάτων να τύχουν κάποιας αναπροσαρμογής λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες των Κινέζων ταξιδιωτών, γενικότερα την κουλτούρα, όπως τις γαστρονομικές τους ιδιαιτερότητες, τη γλώσσα κ.ά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top