Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ τουριστική Πάφος αρχίζει να γίνεται γνωστή στην κινεζική αγορά
Κύπρος

Η τουριστική Πάφος αρχίζει να γίνεται γνωστή στην κινεζική αγορά

Έφτασε στην Πάφο το πρώτο οργανωμένο γκρουπ 20 Κινέζων ταξιδιωτών για παραμονή στην πόλη.

Σε συνέχεια πρόσφατης φιλοξενίας αριθμού τουριστικών παραγόντων από την Κίνα που έγινε με την στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και τουριστικού οργανισμού που εδρεύει στην Πάφο, έφτασε στην πόλη το πρώτο οργανωμένο γκρουπ 20 Κινέζων ταξιδιωτών για παραμονή στην Πάφο 5 περίπου ημερών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ οι Κινέζοι επισκέπτες, οι οποίοι ταξιδεύουν στην ευρύτερη περιοχή, συνδυάζουν επίσκεψη στην Ελλάδα και την Κύπρο (Πάφο).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Πάφο είχαν την ευκαιρία -όπως αναφέρεται– να ξεναγηθούν σε ολόκληρο το νησί, να επισκεφθούν σχεδόν όλες τις πόλεις, περιηγήθηκαν σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος και στην ύπαιθρο και συμμετείχαν και παρακολούθησαν κυπριακή βραδιά, ημερήσια κρουαζιέρα και άλλες δραστηριότητες.

Η ΕΤΑΠ είναι αρκετά ικανοποιημένη από την εξέλιξη αυτή πρωτίστως για την αρχή ανάπτυξης μιας νέας αγοράς, αλλά και από το γεγονός ότι οι επισκέπτες έχουν μείνει κατενθουσιασμένοι με τον προορισμό και θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές της Πάφου/Κύπρου στην Κίνα.

Τους επόμενους μήνες αναμένονται και άλλα οργανωμένα γκρουπ και η ΕΤΑΠ θεωρεί ότι υπάρχει περιθώριο προσέλκυση Κινέζων ταξιδιωτών τα επόμενα χρόνια και ιδιαίτερα αυτούς που θα συνδυάσουν το ταξίδι τους στην Πάφο με την Ελλάδα η άλλη γειτονική χώρα.

Ακόμη, η ΕΤΑΠ Πάφου θεωρεί ότι θα πρέπει οι προσφερόμενες υπηρεσίες εντός και εκτός των τουριστικών καταλυμάτων να τύχουν κάποιας αναπροσαρμογής λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες των Κινέζων ταξιδιωτών, γενικότερα την κουλτούρα, όπως τις γαστρονομικές τους ιδιαιτερότητες, τη γλώσσα κ.ά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024