Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Panadvert αναλαμβάνει την online διαφήμιση της TravelPlan
Τουριστικά γραφεία

H Panadvert αναλαμβάνει την online διαφήμιση της TravelPlan

Στα πλαίσια της συνεργασίας, η Panadvert αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, ανάπτυξης και υλοποίησης διαφημιστικών ενεργειών στις δημοφιλέστερες online πλατφόρμες.

H Panadvert, η βραβευμένη ελληνική εταιρεία Online Marketing, που πρόσφατα ανακηρύχθηκε σε Premier Partner από την Google, με εξειδίκευση στον τουριστικό κλάδο, ανέλαβε την online προβολή και διαφήμιση του κορυφαίου ελληνικού ταξιδιωτικού οργανισμού, TravelPlan.

Στα πλαίσια της συνεργασίας, η Panadvert αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, ανάπτυξης και υλοποίησης διαφημιστικών ενεργειών στις δημοφιλέστερες online πλατφόρμες, όπως Google Adwords, Youtube, Yahoo, Facebook, κλπ με στόχο την περαιτέρω εδραίωση του Brand και την αύξηση των online κρατήσεων.

Η TravelPlan παρέχει εδώ και 35 χρόνια ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, προσφέροντας αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα, οργανωμένα ταξίδια, κρουαζιέρες και ταξιδιωτικά πακέτα για όλο τον κόσμο.

Ο κ. Γιάννης Γιαννάτος, CEO της Panadvert, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: “Είναι μεγάλη μας τιμή και παράλληλα μεγάλη μας ευθύνη να αναλάβουμε τη Online προβολή ενός ομίλου με μεγάλη ιστορία και τεράστια συμβολή στον Ελληνικό τουρισμό. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας μακροχρόνιας επαγγελματικής σχέσης που θα φέρει τις δύο εταιρίες ωφελημένες στο αναπτυσσόμενο περιβάλλον του Internet”.

Ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, διευθύνων σύμβουλος της TravelPlan ανέφερε ότι “το Internet αποτελεί ζωτικό χώρο για τη σύγχρονη τουριστική επιχείρηση. Μέσα από ένα εκτενές πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και επενδύσεων κάνουμε το δίκτυο μας κάθε μέρα πιο δυνατό και αναβαθμίζουμε της υπηρεσίες μας με στόχο η TravelPlan να αποτελεί την πρώτη επιλογή στον σύγχρονο ταξιδιώτη. Η συνεργασία μας με την Panadvert σηματοδοτεί τη νέα online εποχή, στην οποία είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024