Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Η Electrolux Professional επεκτείνει τη συνεργασία με τους Worldchefs και εξοπλίζει την παγκόσμια cooking expo

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Σεπτέμβριος 2016, 16:21

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα, όπου θα παρευρεθούν πάνω από 1.000 σεφ από 80 διαφορετικές χώρες.


Η Electrolux Professional ξανασμίγει τις δυνάμεις με τους Worldchefs Congress & Expo, εξοπλίζοντας την συνολική εκδήλωση με κορυφαίες και πρωτοπόρες επαγγελματικές κουζίνες, για δεύτερη φορά της εξελίξιμης συνεργασίας με το Παγκόσμιο Δίκτυο Λεσχών Αρχιμαγείρων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα, όπου και θα παρευρεθούν πάνω από 1.000 σεφ από 80 διαφορετικές χώρες, όλους μαζί, να μοιράζονται τον δικό τους πολιτισμό και εμπειρίες. Σε περισσότερα από 12 σεμινάρια που θα είναι διαθέσιμα, όσοι συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν από 34 βιομηχανικούς – ειδικούς, συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα της μοριακής κουζίνας Herve This.

Κάθε κατηγορία, επιπέδου master θα πραγματοποιηθεί με συσκευές state-of-the-art, αποκλειστικά από την Electrolux Professional, η οποία είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής της εκδήλωσης. Δέκα στον αριθμό ζωντανές κουζίνες, εξοπλισμένες επιπλέον με το σύστημα Electrolux Cook & Chill, θα φέρουν εις πέρας τον πιο ανταγωνιστικό διαγωνισμό των παγκόσμιων Αρχιμαγείρων. Παράλληλα, θα διεξάγονται αντίστοιχα show-cooking σε αρένες εξοπλισμένες με επαγγελματικά μαγειρεία thermaline M2M (made to measure) και Molteni.

Οι Young Chefs έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν όσο ποτέ άλλοτε. Το Forum Young Chefs, Bill Gallagher θα δείξει την εμφάνιση νέων βιομηχανικών προϊόντων, ανερχόμενων τάσεων και το μέλλον της παγκόσμιας κουζίνας, ενώ η Nestle Professional, θα παρέχει την Chill Zone όπου οι νέοι σεφ θα μπορούν να δικτυωθούν και να αποκτήσουν εμπειρίες από τις μεταφερόμενες κουζίνες Electrolux Libero Point, για να δημιουργήσουν νέα, συναρπαστικά πιάτα.

Η κα Nicoletta Drigo, Marketing Activation Manager της Electrolux Professional αναφέρει: “Ως παγκόσμια εταιρεία, οτιδήποτε πράττουμε, είναι ριζωμένο στο να προσφέρουμε στους σεφ, τον κόσμο ολόκληρο των εργαλείων που χρειάζονται για να παρέχουν φαγητά με έμπνευση που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά.  Αυτή η έννοια, μας φωτίζει να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τους Worldchefs, υποστηρίζοντας την εκδήλωσή τους που ενώνει όλους τους κορυφαίους και πλέον υποσχόμενους σεφ, ανά την υφήλιο”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top