Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗμερίδα εξοικονόμησης ενέργειας για ξενοδοχεία στη Σαντορίνη
Ημερίδες

Ημερίδα εξοικονόμησης ενέργειας για ξενοδοχεία στη Σαντορίνη

Στα πλαίσια της ημερίδας θα γίνουν επισκέψεις δύο εγκαταστάσεων, πλησίον του χώρου εκδήλωσης, στις οποίες υπάρχουν κάποιες καινοτομίες, που πρώτη φορά εφαρμόζονται στην Ελλάδα.

Στις 14 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Εστία”, στον Πύργο Σαντορίνης, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ημερίδα της Rossato για ξενοδόχους, με θέμα τις νέες τεχνολογίες στην εξοικονόμηση ενέργειας ή αλλιώς …”make your hotel greener”.

Πρόκειται για μια ημερίδα, που σκοπό θα έχει, όχι μόνο να παρουσιάσει προϊόντα και λύσεις της Rossato, αλλά κυρίως να ακούσει τους συμμετέχοντες. Όλοι οι επαγγελματίες του χώρου, τα τελευταία χρόνια, έχουν προβεί σε κάποιου είδους ενεργειακές παρεμβάσεις στα ξενοδοχεία τους  και πλέον, έχουν μια ολοκληρωμένη άποψη πάνω σε θέματα, όπως:

  • Χρόνος απόσβεσης των παρεμβάσεων που έκαναν
  • Πραγματικό οικονομικό όφελος
  • Εγγυήσεις και πιστοποιήσεις των προϊόντων
  • Κόστος συντήρησης και βλάβες
  • Τι ρόλο έπαιξαν οι νέες τεχνολογίες

Εκτός αυτών, θα παρουσιαστούν τα συστήματα της Rossato. Επιπλέον, θα γίνουν επισκέψεις δύο εγκαταστάσεων, πλησίον του χώρου εκδήλωσης, στις οποίες υπάρχουν κάποιες καινοτομίες, που πρώτη φορά εφαρμόζονται στην Ελλάδα.

Μέσω της συμπλήρωσης ειδικής φόρμας, που θα συμπληρώσουν οι παρευρισκόμενοι, θα γίνει καταγραφή των στοιχείων που θα μας δοθούν, σχετικά με την ΕΞΕ στα ξενοδοχεία. Τα στοιχεία αυτά θα παρουσιαστούν στο διαδίκτυο, αφού αναλυθούν από φοιτητές Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πατρών.

Ένα σημαντικό κομμάτι στο marketing των τουριστικών επιχειρήσεων, είναι τα Social Media και η διαχείρισή τους. Έτσι, δε θα μπορούσε να λείπουν από την ημερίδα. Επιλέχθηκε λοιπόν, από την εταιρεία living postcards να παρουσιάσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της στο ξενοδοχειακό promotion και marketing.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024