Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑφιέρωμα της 'Guardian' στην Άνδρο ως τον ιδανικό οικογενειακό προορισμό
Προβολή προορισμού

Αφιέρωμα της 'Guardian' στην Άνδρο ως τον ιδανικό οικογενειακό προορισμό

Το δημοσιογραφικό ταξίδι της Βρετανίδας δημοσιογράφου Rachel Howard στην Άνδρο διοργάνωσε και υλοποίησε η Marketing Greece σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean και εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του ΣΕΤΕ και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η ηλεκτρονική έκδοση της κορυφαίας βρετανικής εφημερίδας “Guardian” συνοψίζει σε αφιέρωμά της, τους λόγους που καθιστούν την Άνδρο έναν παραδεισένιο οικογενειακό προορισμό δίπλα στην Αθήνα.

Η ομορφιά και ο γνήσιος χαρακτήρας του νησιού, τα αρχοντικά που δεσπόζουν στην επιβλητική Χώρα, οι φιλικές προς τα παιδιά παραλίες και τα αμέτρητα λιθόστρωτα μονοπάτια, παρουσιάζονται σε εκτενές δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της κορυφαίας βρετανικής εφημερίδας Guardian, με πάνω από 9 εκατ. αναγνώστες το μήνα.

Η δημοσιογράφος Rachel Howard επισκέφθηκε την Άνδρο μαζί με την οικογένεια της στα μέσα του καλοκαιριού και εντυπωσιάστηκε από την καθηλωτική γοητεία του νησιού, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Με πάνω από 70 παραλίες, οργανωμένες και εύκολα προσβάσιμες για οικογένειες, αλλά και απομονωμένες με άγρια ομορφιά, πλήθος δραστηριοτήτων και ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο μονοπατιών, η Άνδρος αποτελεί, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, τον ιδανικό προορισμό για μια οικογενειακή απόδραση.

Όπως η ίδια αναφέρει: “Με ορεινές πλαγιές πιο επιβλητικές και από τα φημισμένα Highlands της Σκωτίας, η Άνδρος δεν μοιάζει με κανένα άλλο νησί των Κυκλάδων. Ένα νησί γεμάτο τοξωτά πέτρινα γεφύρια και αμέτρητες φυσικές πηγές, κατάφυτες εκτάσεις με δέντρα και ελιές που συνυπάρχουν αρμονικά με μεσαιωνικά παρατηρητήρια και μικρούς καταρράκτες που ξεπροβάλλουν μέσα από καστανιές”.

Το δημοσιογραφικό ταξίδι στην Άνδρο διοργάνωσε και υλοποίησε η Marketing Greece σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean και εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024