Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Sky Express: Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Χίος - Αθήνα από 1η Οκτωβρίου 2016 και για όλο το χρόνο

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Σεπτέμβριος 2016, 11:38

Η Χίος είναι ένας από τους επτά νέους προορισμούς που θα εξυπηρετεί η Sky Express από τη 1η Οκτωβρίου από την Αθήνα (Κάρπαθος, Σκιάθος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθος).


Η Sky Express σε συνέχεια δημιουργίας νέων προορισμών, ανακοινώνει την ένταξη του δρομολογίου Αθήνα – Χίος - Αθήνα στο πρόγραμμά της. Τα δρομολόγια αυτά ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2016 και θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους σε εβδομαδιαία βάση.

Για το προορισμό της Χίου, η Sky Express έχει ήδη ανακοινώσει και θα επιχειρεί και από τη Θεσσαλονίκη με εβδομαδιαίες προγραμματισμένες πτήσεις. Οι ναύλοι της αεροπορικής εταιρεάις συμπεριλαμβάνουν την αποσκευή και όλοι οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα, έχουν πρόσβαση στο Business Lounge “Μελίνα Μερκούρη”.

Η Χίος είναι ένας από τους επτά νέους προορισμούς που θα εξυπηρετεί η Sky Express από τη 1η Οκτωβρίου από την Αθήνα (Κάρπαθος, Σκιάθος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθος).

Η Sky Express έχει ενδεκαετή παρουσία στον αεροπορικό χώρο και μεταφορικό έργο άνω των 70.000 πτήσεων. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του επιβατικού κοινού για περισσότερες επιλογές μετακίνησης, τακτικότερα δρομολόγια, συνέπεια και ασφάλεια, σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις και στους νέους μας προορισμούς.

H Sky Express είναι βραβευμένη από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η “Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015” και από τον επίσημο Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών ως “Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για το 2014-2015”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top