Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςSky Express: Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Χίος – Αθήνα από 1η Οκτωβρίου 2016 και για όλο το χρόνο
Αεροπορικές εταιρείες

Sky Express: Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Χίος – Αθήνα από 1η Οκτωβρίου 2016 και για όλο το χρόνο

Η Χίος είναι ένας από τους επτά νέους προορισμούς που θα εξυπηρετεί η Sky Express από τη 1η Οκτωβρίου από την Αθήνα (Κάρπαθος, Σκιάθος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθος).

Η Sky Express σε συνέχεια δημιουργίας νέων προορισμών, ανακοινώνει την ένταξη του δρομολογίου Αθήνα – Χίος – Αθήνα στο πρόγραμμά της. Τα δρομολόγια αυτά ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2016 και θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους σε εβδομαδιαία βάση.

Για το προορισμό της Χίου, η Sky Express έχει ήδη ανακοινώσει και θα επιχειρεί και από τη Θεσσαλονίκη με εβδομαδιαίες προγραμματισμένες πτήσεις. Οι ναύλοι της αεροπορικής εταιρεάις συμπεριλαμβάνουν την αποσκευή και όλοι οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα, έχουν πρόσβαση στο Business Lounge “Μελίνα Μερκούρη”.

Η Χίος είναι ένας από τους επτά νέους προορισμούς που θα εξυπηρετεί η Sky Express από τη 1η Οκτωβρίου από την Αθήνα (Κάρπαθος, Σκιάθος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθος).

Η Sky Express έχει ενδεκαετή παρουσία στον αεροπορικό χώρο και μεταφορικό έργο άνω των 70.000 πτήσεων. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του επιβατικού κοινού για περισσότερες επιλογές μετακίνησης, τακτικότερα δρομολόγια, συνέπεια και ασφάλεια, σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις και στους νέους μας προορισμούς.

H Sky Express είναι βραβευμένη από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η “Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015” και από τον επίσημο Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών ως “Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για το 2014-2015”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024