Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Scoot αλλάζει τα δεδομένα της τουριστικής κίνησης μεταξύ Ασίας-Ειρηνικού και Ευρώπης
Αεροπορικές εταιρείες

Η Scoot αλλάζει τα δεδομένα της τουριστικής κίνησης μεταξύ Ασίας-Ειρηνικού και Ευρώπης

Η έναρξη του πρώτου δρομολογίου της Scoot προς την Αθήνα αποτελεί μέρος της στρατηγικής κίνησης του Ομίλου Singapore Airlines για την τόνωση της επιβατικής κίνησης μεταξύ της Ασίας-Ειρηνικού και της Ευρώπης, αλλά και για την ενίσχυση του κομβικού ρόλου της Σιγκαπούρης ως πύλη για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

Η Scoot, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους (LLC) για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην Singapore Airlines, αλλάζει το τοπίο των αεροπορικών ταξιδιών μεταξύ Ασίας-Ειρηνικού και Ευρώπης, εγκαινιάζοντας διηπειρωτικές πτήσεις χαμηλού κόστους που θα ξεκινήσουν στις 20 Ιουνίου 2017 από την Αθήνα.  
 
Η έναρξη του πρώτου δρομολογίου της Scoot προς την Αθήνα αποτελεί μέρος της στρατηγικής κίνησης του Ομίλου Singapore Airlines για την τόνωση της επιβατικής κίνησης μεταξύ της Ασίας-Ειρηνικού και της Ευρώπης, αλλά και για την ενίσχυση του κομβικού ρόλου της Σιγκαπούρης ως πύλη για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.
 
Το πρόγραμμα πτήσεων της Scoot για τις υπηρεσίες Σιγκαπούρης-Αθήνας-Σιγκαπούρης (σε ισχύ από τις 20 Ιουνίου 2017) έχει ως εξής: 
 

Σιγκαπούρη-Αθήνα (TZ702) και Αθήνα-Σιγκαπούρη (TZ701)

Τομέας

Αναχώρηση (ώρα)

Άφιξη (ώρα)

Συχνότητα

Σιγκαπούρη-Αθήνα

0200

0830

Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή

Αθήνα-Σιγκαπούρη

1200

0425 + 1

Τοπικές ώρες. Προς έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές.
 
Το δρομολόγιο θα εκτελείται από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς το Changi Airport της Σιγκαπούρης και από εκεί προς δεκάδες προορισμούς της Ασίας και του Ειρηνικού με κυριότερους την Αυστραλία, την Κίνα, την Ινδία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ταϊβάν, την Ταϊλάνδη και τη Σαουδική Αραβία. 
 
Είναι σημαντικό να τονιστεί οτι, οι επιβάτες της Scoot μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους από το αεροδρόμιο Changi με πτήσεις της Singapore Airlines και της SilkAir προς προορισμούς που περιλαμβάνουν την πόλη Darwin και την πρωτεύουσα της Αυστραλίας την Canberra, καθώς και το Chirstchurch και το Aukland στη Ν. Ζηλανδία. 
 
Παράλληλα, οι επιβάτες της Scoot με προορισμό τη ΝΑ Ασία, θα μπορούν να συνδέονται με το δίκτυο της Tigerair, η οποία ανήκει επίσης εξ’ ολοκλήρου στην Singapore Airlines και εκτελεί πτήσεις χαμηλού κόστους μικρών αποστάσεων από τη Σιγκαπούρη προς 39 προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας εξασφαλίζοντας στον Ευρωπαίο ταξιδιώτη τεράστιο όφελος καθώς και τη δυνατότητα διασύνδεσης με ελκυστικούς προορισμούς μεταξύ των οποίων το Μπαλί, το Πουκέτ, η Κουάλα Λουμπούρ και το Ανόι.
 
Το δρομολόγιο θα εξυπηρετείται από οκτώ ολοκαίνουργια ευρύχωρα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliners με 329 καθίσματα, συμπεριλαμβανομένων των 18 καθισμάτων της ScootBiz.  
 
Παράλληλα, αυτήν την εβδομάδα, η εταιρεία ανακοίωσε ειδικές τιμές για το δρομολόγιο της Αθήνας και για αγορές εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 (13:00) μέχρι και την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2016 (23:59) μέσω της ιστοσελίδας www.flyscoot.com/en/greece.
 
Οι ειδικές τιμές αφορούν το ναύλο για πτήσεις από την Αθήνα και όχι αντίστροφα και μπορεί να μην καλύπτουν περιόδους εορτών και διακοπών. Η προσφορά αφορά σε περιορισμένο αριθμό θέσεων και όχι απαραίτητα σε όλες τις πτήσεις της Scoot ή για όλες τις ημερομηνίες, ενώ οι πτήσεις προς προορισμούς μετά τη Σιγκαπούρη μπορεί να πραγματοποιούνται από την Tigerair. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι φόροι ενδέχεται να αλλάξουν λόγω διακυμάνσεων των συναλλαγματικών ισοτιμιών, τα τέλη επεξεργασίας πληρωμών και τα τέλη διασυνδεσιμότητας Scoot-Thru Tiger (όπου ισχύουν) δεν περιλαμβάνονται, και τέλος, το ποσό της κράτησης δεν επιστρέφεται εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά από τους Όρους Μεταφοράς. 
 
 
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024