Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Tourism Open Day στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με θέμα τις start up επιχειρήσεις

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Σεπτέμβριος 2016, 09:51

Τρεις επιτυχημένοι επιχειρηματίες start up τουριστικών εταιρειών θα παρουσιάσουν τα success stories τους και θα μοιραστούν τα μυστικά της επιτυχίας τους στη σημαντικότερη βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας.


Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει Open Day τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο κεντρικό campus του Κολλεγίου στο Μαρούσι (Σωρού 74). Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Τρεις επιτυχημένοι επιχειρηματίες start up τουριστικών εταιρειών θα παρουσιάσουν τα success stories τους και θα μοιραστούν τα μυστικά της επιτυχίας τους στη σημαντικότερη βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας. Πιο συγκεκριμένα, με την παρουσία τους θα τιμήσουν την εκδήλωση οι εξής ομιλητές:

  • Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, Managing Director και συνιδρυτής Hotel Genius
  • Ο κ. Γιώργος Πιλπιλίδης, CEO και συνιδρυτής Ηοpwave και
  • ο κ. Σωτήρης Δήμος, οικονομικός διευθυντής, Paths of Greece

Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό σχετικά με τις καινοτομίες που εφάρμοσαν οι ομιλητές στις ξενοδοχειακές κρατήσεις, τις mobile τουριστικές εφαρμογές και την ανάδειξη τουριστικών προορισμών. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα μεταφέρουν την πολυετή εμπειρία τους από την τουριστική αγορά εργασίας και την ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό με πανεπιστημιακές σπουδές στο αντικείμενο στις σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Συντονιστής του forum θα είναι ο κ. Γιάννης Διονάτος, δημοσιογράφος και επικεφαλής του startupper.gr και διευθυντής του emea.gr.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσης.

Την ημέρα της εκδήλωσης ισχύουν προνομιακά δίδακτρα για εγγραφές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA in Hospitality, που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το διακεκριμένο βρετανικό πανεπιστήμιο Queen Margaret University.  Αξίζει να αναφερθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύτηκε ως Best Hotel Education Provider 2016 στον ετήσιο θεσμό των Greek Hospitality Awards, ως αναγνώριση της παροχής υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top