Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνομιλίες Πατέλλη-Χατζηδάκη για την τουριστική προβολή της Ελλάδας

Συνομιλίες Πατέλλη-Χατζηδάκη για την τουριστική προβολή της Ελλάδας

Τον Ευρωβουλευτή κ. Κώστα Χατζηδάκη, πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού και Μεταφορών του Ευροκοινοβουλίου, επισκέφθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Γιάννης Πατέλλης. Στη συνάντηση ο κ. […]

Τον Ευρωβουλευτή κ. Κώστα Χατζηδάκη, πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού και Μεταφορών του Ευροκοινοβουλίου, επισκέφθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος του<...> Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Γιάννης Πατέλλη<.>ς.

Στη συνάντηση ο κ. Χατζηδάκης ανέπτυξε την πολιτική του Ευρωκοινοβουλίου για τον Τουρισμό και ο πρόεδρος του ΕΟΤ αναφέρθηκε στην ανάγκη συντονισμού με τους ευρωβουλευτές για την καλύτερη τουριστική προβολή της Ελλάδας. Ο κ. Πατέλλης τόνισε, ότι το γραφείο του ΕΟΤ στις Βρυξέλλες θα παράσχει κάθε υποστήριξη για το σκοπό αυτό.

Παράλληλα, συζητήθηκε η διοργάνωση ειδικής εκδήλωσης για την Ελλάδα στο χώρο του Ευρωκοινοβουλίου, όπως επίσης η δυνατότητα πρόσκλησης επιλεγμένων εκπροσώπων του Ευρωκοινοβουλίου, για να γνωρίσουν την Ελλάδα, καθώς και η διάθεση υλικού προβολής από τον ΕΟΤ.

Η προβολή της Ελλάδας για θέματα τουρισμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, θα συνεχίσει να αποτελεί αντικείμενο συζητήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024