Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Συνεργασία Μητροπολιτικού Κολλεγίου με το Queen Margaret University σε MBA in Hospitality

Άγγελος Ρεστάνης - 11 Οκτώβριος 2016, 14:50

Η γλώσσα διδασκαλίας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MBA in Hospitality είναι η ελληνική, ενώ προσφέρει ιδιαίτερα ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα, ιδανικό για εργαζομένους και κατοίκους της περιφέρειας.


Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες τη τουριστικής αγοράς εργασίας για εξειδικευμένα στελέχη, προσφέρει το καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MBA in Hospitality, σε συνεργασία με το διακεκριμένο βρετανικό πανεπιστήμιο Queen Margaret University, ένα από τα παλαιότερα δημόσια πανεπιστήμια της Σκωτίας με 93,3% ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική, ενώ προσφέρει ιδιαίτερα ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα, ιδανικό για εργαζομένους και κατοίκους της περιφέρειας.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει τα απαραίτητα προσόντα σε όσους θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον κλάδο της Διοίκησης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, επιτρέποντάς τους να εργαστούν σε ανώτερες διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων σε οποιονδήποτε τομέα του τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου -που είναι και μέλος του ΣΕΤΕ- έλαβε το Βραβείο “Best Hotel Education Provider” (“Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης”) στην Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2016 που διοργάνωσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό Χρήμα, σε συνεργασία με τον εθνικό εκθεσιακό φορέα ΔΕΘ Helexpo, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΞΕΕ. Η διάκριση αυτή αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο τουριστικών σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχείων για την πρακτική άσκηση των φοιτητών.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top