Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Nelios στη World Travel Market 2016
Εκθέσεις

Η Nelios στη World Travel Market 2016

Με κεντρικό μήνυμα το 'Grow Your Direct Bookings. Grow Your Hotel', η ελληνική εταιρεία θα επιδιώξει μέσω της ανάδειξης των υπηρεσιών της, να ενθαρρύνει τους ξενοδοχόυς να κάνουν το επόμενο βήμα στην online παρουσία τους.

Με στόχο τη διάθεση της τεχνογνωσίας και των υπηρεσιών της εκτός Ελλάδας, η εταιρεία Nelios θα βρίσκεται στη World Travel Market (7-9 Νοεμβρίου 2016), στον εκθεσιακό χώρο ExCel στο Λονδίνο. Πρόκειται για την πρώτη παρουσία της εταιρείας σε μία τόσο σημαντική διεθνή έκθεση, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από όλοκληρο τον πλανήτη. Η ενέργεια αυτή έρχεται σε συνέχεια της ζήτησης και των ήδη υπάρχοντων συνεργασιών της Nelios με ξενοδοχεία στο εξωτερικό.

Με κεντρικό μήνυμα το “Grow Your Direct Bookings. Grow Your Hotel”, η ελληνική εταιρεία θα επιδιώξει μέσω της ανάδειξης των υπηρεσιών της, να ενθαρρύνει τους ξενοδοχόυς να κάνουν το επόμενο βήμα στην online παρουσία τους. Η Nelios, θα βρίσκεται στην ενότητα “Travel Tech Show” στο Stand TT588, δίπλα ακριβώς από το κεντρικό stage των ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν εκείνες τις ημέρες στο πλαίσιο της παγκόσμιας αυτής έκθεσης.

“Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας. Επιθυμούσαμε, ξεκινώντας το εγχείρημα που λέγεται Nelios πριν από 8 χρόνια, να κάνουμε την εταιρεία γνωστή σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, λοιπόν, και διαθέτοντας πλέον μια ισχυρή βάση, ξεκινάμε να χτίζουμε προς την κατεύθυνση της διάδοσης του brand μας στο εξωτερικό και της διεύρυνσης των συνεργασιών μας σε χώρες εκτός Ελλάδος”, δήλωσε ο ο κ. Δημήτρης Σερίφης, CEO της Nelios.


Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024