Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΤο Hard Rock Cafe Athens και ως χώρος διοργάνωσης εκδηλώσεων
MICE

Το Hard Rock Cafe Athens και ως χώρος διοργάνωσης εκδηλώσεων

Στο χώρο του μπαρ και στη μοναδική εσωτερική αυλή μπορούν να φιλοξενηθούν περισσότερα από 50 άτομα, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί ο νέος χώρος του 1ου ορόφου, όπου με χωρητικότητα έως 150 άτομα είναι ιδανικός για εταιρικές εκδηλώσεις.

Το Hard Rock Cafe Athens λειτουργεί πλήρως και τον 1ο όροφο του – που αποτελεί την ιδανική επιλογή για events, parties κ.λπ. Το αυθεντικό Hard Rock Cafe της Αθήνας είναι στεγασμένο σε έναν εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι.

Προσφέροντας Hard Rock εμπειρίες, rock ‘n’ roll μουσική και αυθεντικά Hard Rock cocktails με συνοδευτικά πιάτα, το Hard Rock Cafe Athens είναι πλέον hot-spot για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της Αθήνας. Σε κεντρικό σημείο, με εύκολη πρόσβαση και δίπλα στο μετρό, το Hard Rock Cafe Athens μπορεί να φιλοξενήσει εταιρικές εκδηλώσεις κάθε είδους.

Στο χώρο του μπαρ και στη μοναδική εσωτερική αυλή μπορούν να φιλοξενηθούν περισσότερα από 50 άτομα, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί ο νέος χώρος του 1ου ορόφου, όπου με χωρητικότητα έως 150 άτομα είναι ιδανικός για εταιρικές εκδηλώσεις. Ο χώρος του 1ου ορόφου, είναι πλήρως εξοπλισμένος με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα -προτζέκτορας με οθόνη, μικρόφωνο, digital sound processor, σύστημα HiFi και Wifi σύνδεση- με σκοπό να παρέχει μια μοναδική εμπειρία στις εταιρικές παρουσιάσεις.

Υπάρχει ακόμη δυνατότητα προσφοράς προτάσεων για team building δραστηριότητες, ξεχωριστές μουσικές βραδιές, παιδικά/εφηβικά πάρτυ, πάρτυ γενεθλίων, αλλά και για εταιρικά αναμνηστικά δώρα, μέσα από custom items των ειδών του Rock shop.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024