Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Το Hard Rock Cafe Athens και ως χώρος διοργάνωσης εκδηλώσεων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Οκτώβριος 2016, 11:27

Στο χώρο του μπαρ και στη μοναδική εσωτερική αυλή μπορούν να φιλοξενηθούν περισσότερα από 50 άτομα, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί ο νέος χώρος του 1ου ορόφου, όπου με χωρητικότητα έως 150 άτομα είναι ιδανικός για εταιρικές εκδηλώσεις.


Το Hard Rock Cafe Athens λειτουργεί πλήρως και τον 1ο όροφο του - που αποτελεί την ιδανική επιλογή για events, parties κ.λπ. Το αυθεντικό Hard Rock Cafe της Αθήνας είναι στεγασμένο σε έναν εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι.

Προσφέροντας Hard Rock εμπειρίες, rock ‘n’ roll μουσική και αυθεντικά Hard Rock cocktails με συνοδευτικά πιάτα, το Hard Rock Cafe Athens είναι πλέον hot-spot για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της Αθήνας. Σε κεντρικό σημείο, με εύκολη πρόσβαση και δίπλα στο μετρό, το Hard Rock Cafe Athens μπορεί να φιλοξενήσει εταιρικές εκδηλώσεις κάθε είδους.

Στο χώρο του μπαρ και στη μοναδική εσωτερική αυλή μπορούν να φιλοξενηθούν περισσότερα από 50 άτομα, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί ο νέος χώρος του 1ου ορόφου, όπου με χωρητικότητα έως 150 άτομα είναι ιδανικός για εταιρικές εκδηλώσεις. Ο χώρος του 1ου ορόφου, είναι πλήρως εξοπλισμένος με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα -προτζέκτορας με οθόνη, μικρόφωνο, digital sound processor, σύστημα HiFi και Wifi σύνδεση- με σκοπό να παρέχει μια μοναδική εμπειρία στις εταιρικές παρουσιάσεις.

Υπάρχει ακόμη δυνατότητα προσφοράς προτάσεων για team building δραστηριότητες, ξεχωριστές μουσικές βραδιές, παιδικά/εφηβικά πάρτυ, πάρτυ γενεθλίων, αλλά και για εταιρικά αναμνηστικά δώρα, μέσα από custom items των ειδών του Rock shop.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top