Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣτις 22-23 Νοεμβρίου το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2016
Συνέδρια

Στις 22-23 Νοεμβρίου το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2016

Το κορυφαίο συνέδριο για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών επιστρέφει για 4η χρονιά. H λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα από τη διεθνή αλλά και την εγχώρια τουριστική βιομηχανία με μεγάλη εμπειρία όσον αφορά το ζήτημα της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών από τον τουριστικό κλάδο.

Η καλύτερη αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών και οι αλλαγές που επιφέρουν σε θέματα όπως είναι η κατανόηση των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη, οι απευθείας πωλήσεις αλλά και η φήμη ενός brand θα βρεθούν στο επίκεντρο του φετινού Digi.travel EMEA Conference & Expo 2016, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο “Λεωνίδας Ζέρβας” του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 46, Αθήνα).
 
Το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2016 αποτελεί την “ευρωπαϊκή” έκδοση της σειράς συνεδρίων Digi.Travel, διοργανωτής των οποίων είναι η Travel Media Applications
 
Το φετινό συνέδριο πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά και η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα από τη διεθνή αλλά και την εγχώρια τουριστική βιομηχανία με μεγάλη εμπειρία όσον αφορά το ζήτημα της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών από τον τουριστικό κλάδο.
 
Κατά τη διάρκεια του φετινού Digi.travel EMEA Conference & Expo 2016 πρόκειται να αναλυθούν θέματα που απασχολούν ή πρόκειται να απασχολήσουν σύντομα τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου καθώς η εξέλιξη των ψηφιακών τεχνολογιών έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών καινούριων τάσεων και υπηρεσιών αλλά και πολυάριθμων ευκαιριών. 

 

 
Μεταξύ των ομιλητών του Digi.travel EMEA Conference & Expo 2016 είναι γνωστά ονόματα της παγκόσμιας αγοράς των ψηφιακών τουριστικών υπηρεσιών όπως είναι η δρ. Μαριάννα Σιγάλα (καθηγήτρια University of South Australia), ο Thomas Magnusson (Magnusson Worldwide), ο Henri Roelings (Hospitalitynet), η Eleonora Francioni (Sojern), o Murat Ozkok (Skyscanner), o Tomasz  Janczak (Platerno Group), ο Philipp Stelzer (HQPlus), o Mobolaji Joseph (TrustYou) και ο Edouard Le Lesle (Amadeus), ενώ η λίστα περιλαμβάνει υψηλόβαθμα στελέχη από κολοσσούς του κλάδου των ψηφιακών τεχνολογιών όπως είναι η Google, η Microsoft και η ΙΒΜ.
 
Το φετινό Digi.travel EMEA Conference & Expo 2016 έχει ως στόχο να αναδείξει ορισμένα από τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του τουρισμού και σχετίζονται με την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών. Ήδη στην παγκόσμια αγορά έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη εργαλείων που αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη και πρόκειται να αλλάξουν ριζικά τον κλάδο” σημειώνει η Βίκυ Καραντζαβέλου, γενική διευθύντρια της Travel Media Applications.
 
Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), και του Συνδέσμου Κυπριακών Ταξιδιωτικών Γραφείων (ACTA). 
 
Platinum χορηγός είναι η Amadeus, χρυσός χορηγός η HQPlus και ασημένοι χορηγοί οι Flexibook, WebOlution και TravelPort.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024