Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣτους ομιλητές του Boutique Hotel Masterclass η Βιργινία Καβράκη
Σεμινάρια

Στους ομιλητές του Boutique Hotel Masterclass η Βιργινία Καβράκη

Στην παρουσίαση της η κ. Καβράκη θα εστιάσει στο πιο πρόσφατο ξενοδοχειακό της project, το πολυσυζητημένο και βραβευμένο boutique hotel Hemera του Μαυροβουνίου.

Για την αισθητική και το σχεδιασμό των boutique hotels θα μιλήσει η αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων κυρία Βιργινία Καβράκη στο προσεχές Boutique Hotel Masterclass. Αυτό το άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου 2016 στην Αθήνα.
 
Στην παρουσίαση της η κ. Καβράκη θα εστιάσει στο πιο πρόσφατο ξενοδοχειακό της project, το πολυσυζητημένο και βραβευμένο boutique hotel Hemera του Μαυροβουνίου. Επίσης θα παρουσιάσει ένα καινοτόμο spa concept που σχεδιάστηκε ειδικά για ελληνικά boutique hotels.
 
Έχοντας ξεκινήσει τη σταδιοδρομία της ως σχεδιάστρια και αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων το 1993 από τη Θεσσαλονίκη και έχοντας πλέον το γραφείο της στην Αθήνα, η κ. Καβράκη έχει ολοκληρώσει πάνω από 300 χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, πολιτιστικούς πολυχώρους, μπαρ, club, βίλες, γυμναστήρια, αίθουσες τέχνης, θέατρα, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, εκθεσιακά περίπτερα κοκ. Επίσης σχεδιάζει έπιπλα, αντικείμενα διακόσμησης, έως και ρούχα, πιάτα ή οτιδήποτε χρειάζεται ώστε να πλαισιωθούν  με ιδιαίτερο στυλ και αρμονία οι χώροι που δημιουργεί. Έχει διδάξει σχεδιασμό ξενοδοχείων και χώρων εστίασης στον τμήμα Interior Architecture του Applied Arts Studies College (AAS) στη Θεσσαλονίκη.

 

 
Η σχεδιαστική υπογραφή της κ. Καβράκη έχει έντονο το στοιχείο της θεατρικότητας, προσεγγίζοντας σκηνοθετικά τη λειτουργική και εικαστική διαμόρφωση ενός χώρου. Σχεδίασε το Egnatia, το πρώτο της boutique hotel, το 1995 στη Θεσσαλονίκη, για να ακολουθήσουν και άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως τα βραβευμένα boutique hotels Astoria Budva και Astoria Kotor στο Μαυροβούνιο. Στα projects της συγκαταλέγεται επίσης το μεγαλύτερο κομμάτι του πολιτιστικού πολυχώρου ΒΙΛΚΑ στην Θεσσαλονίκη, ο πολυχώρος Da Vinci στην Αγία Παρασκευή, το τουριστικό συγκρότημα αναψυχής Torre a Mare στα Σύβοτα κ.ά. Έργα της έχουν δημοσιευτεί στο διεθνή και ελληνικό τύπο.  
 
Το Boutique Hotel Masterclass συνδιοργανώνεται για τρίτη φορά από το TravelDailyNews και τον Δρα. Δημήτρη Κούτουλα και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Alexandros Hotel στην Αθήνα. Το φετινό Boutique Hotel Masterclass εντάσσεται στο σεμιναριακό τριήμερο του TravelDailyNews στις 24, 25 και 26 Οκτωβρίου 2016, με το Hotel Quality Masterclass να πραγματοποιείται στις 24 Οκτωβρίου και το Hotel Marketing Masterclass στις 25 Οκτωβρίου. Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δύο ή και τα τρία σεμινάρια έχει προβλεφθεί ειδική έκπτωση (περισσότερες πληροφορίες στο email: tma@tma.travel και στο τηλ: 210 9374050).
 
Αναλυτική περιγραφή για το σεμινάριο και οδηγίες για την εγγραφή σε αυτό παρατίθενται στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://traveldailynews.gr/columns/article/3049 

 

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024