Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Συνεργασία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με την Ένωση Filoxenia

Τατιάνα Ρόκου - 18 Οκτώβριος 2016, 16:10

Στη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Επιμελητηρίουμ στις οποίες θα μπορούσαν να συμμετάσχουν, όπως οι διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και το Παγκρήτιο FORUM Προώθησης Κρητικών Προϊόντων.


Νέο κύκλο στενότερης συνεργασίας εγκαινίασε το Επιμελητήριο Ηρακλείου και η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου “Η Φιλοξενία” (Filoxenia), με στόχο τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με επικεφαλής τον πρόεδρο του Τουριστικού Τμήματος και οικονομικό επόπτη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Παράσχο Τζόρβα, συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί ο ρόλος τους στη διαμόρφωση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.Στη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Επιμελητηρίουμ στις οποίες θα μπορούσαν να συμμετάσχουν, όπως οι διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και το Παγκρήτιο FORUM Προώθησης Κρητικών Προϊόντων.

Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στα Καταδυτικά Πάρκα, που προωθεί το Επιμελητήριο και στο Κέντρο Διμεσολάβησης για την εξωδικαστική επίλυση διαφορών, το οποίο λειτουργεί ήδη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ακόμη, τρεις εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό διοργανώνει η Filoxenia, προσκαλώντας τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης, αλλά και όσους συμπολίτες μας το επιθυμούν, να συμμετέχουν σε αυτές. Ειδικότερα, πρόκειται για:

  • Εκδρομή στην Πολωνία και την Ουγγαρία, την πιο όμορφη πλευρά της κεντρικής Ευρώπης, από 28 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου
  • Εκδρομή στην Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, δυο φανταστικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, από 3 έως 11 Νοεμβρίου 2016.
  • Εκδρομή στην Ελλάδα και ορισμένους από τους πιο όμορφους προορισμούς, όπως την Αράχωβα, τους Δελφούς, την Ναύπακτο, την Λευκάδα, την Πρέβεζα, τους Παξούς, τα Ιωάννινα, τα Ζαγοροχώρια, τον Βίκο, τα Τζουμέρκα, την Καλαμπάκα, τα Μετέωρα και τον Βόλο, από 20 έως 27 Νοεμβρίου 2016.Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος Χριστοδουλάκης τόνισε: “Η Ένωσή μας έχει καθιερώσει τον θεσμό αυτών των εκδρομών, κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Μέσα από αυτές τις δράσεις, ερχόμαστε όλοι πιο κοντά, μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε νέα μέρη και να συζητήσουμε με συναδέλφους, αλλά και να προβάλλουμε το Ηράκλειο και την Κρήτη σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και στην Ευρώπη. Προσκαλούμε λοιπόν τους συναδέλφους, αλλά και όποιον επιθυμεί λίγες ημέρες χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, να μας ακολουθήσει και είμαι βέβαιος ότι θα περάσει υπέροχα”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top