Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Συνεργασία του ΕΟΤ με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την προβολή της περιοχής το 2017

Άγγελος Ρεστάνης - 19 Οκτώβριος 2016, 10:15

Σε συνάντηση μεταξύ του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κσι του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας ανταλλάχθηκαν απόψεις για τους βέλτιστους τρόπους προβολής, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τουρισμό 365 μέρες το χρόνο, και με προτεραιότητα θεματικά τουριστικά προϊόντα.Ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θάνο Αλέξανδρο και συμφώνησαν στην ενίσχυση της συνεργασίας του ΕΟΤ και της περιφέρειας για την τουριστική ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας και την προβολή της, στο πλαίσιο της στρατηγικής του υπουργείου για τον συντονισμό και την προώθηση ενιαίας εικόνας στο εξωτερικό.

Ο ΕΟΤ διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εγκρίνει τα προγράμματα δράσεων τουριστικής προβολής των περιφερειών. Το γεγονός αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την έμπρακτη στήριξη και την αποτελεσματική συνεργασία του ΕΟΤ με τις περιφέρειες.

Στη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις για τους βέλτιστους τρόπους προβολής, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου  και τουρισμό 365 μέρες το χρόνο, και με προτεραιότητα θεματικά τουριστικά προϊόντα όπως είναι το city break, ο καταδυτικός τουρισμός, το yachting, ο συνεδριακός τουρισμός, ο γαστρονομικός τουρισμός, η προβολή των βημάτων του Αποστόλου Παύλου και ο τουρισμός της Εγνατίας Οδού, ως ο πρώτος οδικός άξονας της αρχαιότητας, σε συνεργασία με όλες τις περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top