Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Στην τελική ευθεία το Cyberlogic Partner Connect Event 2016

Άγγελος Ρεστάνης - 24 October 2016, 14:06

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το event της Cyberlogic που διοργανώνεται στις 29 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.


Στη τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το Partner Connect Event 2016, που διοργανώνει η Cyberlogic στις 29 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο event θα συζητηθούν οι τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας στον τομέα του τουρισμού, όπου θα πραγματοποιηθούν και αντίστοιχες παρουσιάσεις από την Cyberlogic και τους συνεργάτες της. 
 
Σημειώνεται ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το event τόσο από την Κρήτη όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή στο Cyberlogic Partner Connect Event 2016 είναι δωρεάν και γίνεται online.
 
Το event απευθύνεται σε Γραφεία Εισερχομένου Τουρισμού, Destination Management Companies (DMCs), Online Travel Agencies (OTAs), Ταξιδιωτικά Πρακτορεία, Tour Operators, Εταιρίες Διαχείρισης & Marketing Ξενοδοχείων, κ.α.
 
Μεταξύ των βασικών ομιλητών θα είναι ο κ. Oscar Perez, Chief Technology Officer της εταιρίας XML Travelgate (Palma de Mallorca – Spain) που μαζί με διακεκριμένους ομιλητές θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Online διανομής τουριστικών υπηρεσιών.
 
Η θεματολογία του event περιλαμβάνει πέραν από τις ομιλίες και την διεξαγωγή workshops σε αντικείμενα όπως: Mobile Travel Applications, B2B Online Applications, XML Distribution Channels, Cyber2Cyber Technology, Managerial Information Systems (MIS), Financial Management & Reporting, κλπ.
 
Ένα από τα highlights του event θα είναι η παρουσίαση της νέας Mobile εφαρμογής CyberTrips της Cyberlogic, η οποία απευθύνεται σε Destination Management Companies (DMCs) και Tour Operators. Ενώ θα παρουσιαστούν οι τελευταίες συνεργασίες της Cyberlogic με γνωστές εταιρίες στον χώρο της Online διανομής τουριστικών υπηρεσιών όπως oι XML Travelgate, SunHotels, Jumbo Tours, Peakworks, MultiCom, HotelSton, ForthCRS, κ.α.
 
Κλείνοντας πλέον 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας & εξειδίκευσης στον τομέα της τεχνολογίας του Τουρισμού, η Cyberlogic στοχεύει να υποστηρίξει την περεταίρω ανάπτυξη της δικτύωσης των πελατών και των συνεργατών της, ώστε να προκύψουν οι επιθυμητές συνέργειες που τόσο έχει ανάγκη η αγορά του τουρισμού στην Ελλάδα.


 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top