Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιάκριση της Caldera collection στο Luxury Travel Guide – Νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Αθήνα
Ξενοδοχεία

Διάκριση της Caldera collection στο Luxury Travel Guide – Νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Αθήνα

Η Caldera Collection έχει ως στόχο της να αυξήσει την ευαισθητοποίηση των μελών και θα εισέλθουν σε νέες συμφωνίες με high-end πράκτορες και κορυφαίους Tour Operators.

O ξενοδοχειακός όμιλος Caldera Collection κέρδισε το βραβείο ως ο πιο δημοφιλής όμιλος ξενοδοχείων 5 αστέρων, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο με βάση το “Luxury Travel Guide”.

Στα Luxury Travel Awards ο ξενοδοχειακός όμιλος Caldera Collection αποτελείται από 27 πέντε αστέρων ξενοδοχεία και βίλες από τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και την Ιταλία.

“Η φιλοσοφία της ομάδας Caldera Collection είναι να παρέχει εξαιρετική εμπειρία διαμονής, πολυτελείς ανέσεις και άψογη εξυπηρέτηση σε όλα τα ξενοδοχεία μας για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες θα έχουν μια μοναδική και αξέχαστες διακοπές.” Ο όμιλος προσφέρει συμβουλευτική και διαρκή υποστήριξη, δραστηριοποιούμενοι στους τομείς πωλήσεων, marketing και ανάπτυξης για τα ξενοδοχεία με το σήμα Caldera Collection’, αναφέρει η εταιρεία.

Πέντε νέα ξενοδοχεία – τέσσερα στη Σαντορίνη και ένα στην Αθήνα

Το “π” (pi) Αθήνα Suites.

Η ομάδα ανακοίνωσε ακόμη ότι επεκτείνει το δίκτυό της με την προσθήκη του πρώτου ξενοδοχείου της Αθήνας στο χαρτοφυλάκιό της. Τα νέα ξενοδοχεία τα οποία προστέθηκαν στον όμιλο Caldera Collection περιλαμβάνουν τα Atrina Boutique Hotel, Fileria Suites, Kasimatis  Suites, The Dream executive villas  και “π” (pi) Αθήνα Suites.

H ομάδα Caldera Collection θα εκπροσωπήσει τα μέλη της σε εκθέσεις στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην World Travel Market του Λονδίνου (Νοέμβριος 7-9) και την ILTM στις Κάννες (5-8 Δεκεμβρίου 2016). Η Caldera Collection έχει ως στόχο της να αυξήσει την ευαισθητοποίηση των μελών και θα εισέλθουν σε νέες συμφωνίες με high-end πράκτορες και κορυφαίους Tour Operators.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024