Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Η Tourgreece περνά στον έλεγχο της TUI AG

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Οκτώβριος 2016, 16:45

'Πράσινο φως' από την ΕΕ για την πώληση των μονάδων της Transat στη Γαλλία και την Ελλάδα στην TUI AG. Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ στις 31 Οκτωβρίου 2016.


Μετά από μελέτη των εγγράφων της συναλλαγής που κατατέθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2016, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την πώληση της Transat A.T.‘s France και τουριστικών επιχειρηματικών μονάδων της με βάση την Ελλάδα (δηλαδή την Transat France και την Tourgreece) στην TUI AG. Η συναλλαγή θα τεθεί σε ισχύ στις 31 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις διατάξεις της συμφωνίας μεταβίβασης, που έγινε στις 21 Ιουνίου.

Τον Ιανουάριο του 2016, η Transat είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να διαθέσει τα τμήματα TOs που διαθέτει στη Γαλλία και την Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσει την υλοποίηση του στρατηγικού επαναπροσδιορισμού της και να επιταχύνει την ανάπτυξή της στην αγορά της Αμερικής. Στις 11 Μαΐου, η TUI AG παρουσίασε μια προσφορά για εξαγορά, ύψους 54,5 εκατ. ευρώ.

Η συναλλαγή δε θα έχει καμία επίπτωση ούτε στα υπερατλαντικά προγράμματα της Transat, ούτε στις δραστηριότητες της Air Transat στον Καναδά και την Ευρώπη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top