Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Πολωνία στους ρυθμούς της Ελλάδας στην έκθεση Grecka Panorama

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Νοέμβριος 2016, 10:55

Καθολική συμμετοχή όλων των μεγαλύτερων τουριστικών προορισμών και νέων πρωτοεμφανιζόμενων, όπως η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Κυθήρων, ο Δήμος Σάμου.


Λίγες ημέρες απομένουν πριν να ανοίξει τις πόρτες της η 2η έκθεση για την Ελλάδα στη Βαρσοβία, Grecka Panorama και η 1η The Greek Food Show. Η συμμετοχή των μεγαλύτερων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η αγορά της Πολωνίας για τον τουρισμό, όσο και για τον κλάδο εξαγωγών της χώρας μας σημειώνοντας σημαντικές συμμετοχές από  Περιφέρειες αλλά και Επιμελητήρια.

Ανάμεσα στους προορισμούς βρίσκονται η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία για πρώτη φορά συμμετέχει στην έκθεση με μεγάλο περίπτερο και πολλαπλά δρώμενα με γευσιγνωσίες και μαγειρικές επιδείξεις για τους επισκέπτες.

Συμμετέχουν επίσης ο Δήμος της Κω, για πρώτη φορά ο Δήμος Κυθήρων, ο οποίος παρουσίασε σημαντική αύξηση την τουριστική σεζόν 2016, ο Δήμος της Σάμου, ο οποίος επίσης συμμετέχει για πρώτη φορά, ο Δήμος Χερσονήσου και ο Δήμος Ρεθύμνου από την Κρήτη και ο Δήμος της Πάρου, ο οποίος θα μετέχει στις ομιλίες του 1ου Ελληνο-Πολωνικού Forum υπό την αιγίδα του PIT (Επιμελητήριο Τουρισμού Πολωνίας) την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016.

Τα επιμελητήρια της χώρας έχουν επίσης κινητοποιηθεί δυναμικά μεταξύ των οποίων αναφέρονται οι συμμετοχές του Επιμελητηρίου Καβάλας, Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, Επιμελητηρίου Ηρακλείου και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Η εταιρεία North Events είναι ο διοργανωτής της ετήσιας έκθεσης Grecka Panorama, για τον τουρισμό και τον πολιτισμό της Ελλάδας και της 1ης The Greek Food Festival για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην Πολωνία, οι οποίες πραγματοποιούνται μαζί στον ίδιο χώρο, στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy, τις ημερομηνίες 3-4 Δεκεμβρίου 2016.

Η έκθεση Grecka Panorama τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ, του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων Πολωνίας (PIT), της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”. Η έκθεση Greek Food Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της UNESCO, του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού “ΔΗΜΗΤΡΑ”, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, της World Association of Chefs Societies, Chef’s Club of Greece Poland Branch και της The Greek Gourmet.

Σημαντική υποστήριξη καθ’όλη τη διάρκεια του έτους και για την Grecka Panorama και την The Greek Food Festival παρέχει το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού και Εμπορίου – που λειτουργεί στη Βαρσοβία από τον Απρίλιο 2016, μία ακόμη ιδιωτική πρωτοβουλία της North Events, που στηρίζει με συστηματική παρουσία και έργο τον ελληνικό τουρισμό και τις ελληνικές εξαγωγές προϊόντων στην Πολωνία.Grecka Panorama

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top