Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Celestyal Cruises ανακοινώνει τη συνεργασία της με την AuraPortal
Κρουαζιέρα

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει τη συνεργασία της με την AuraPortal

Η AuraPortal, παγκόσμια ηγέτιδα στο χώρο του Business Process Management Suite (BPMS), θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της εταιρείας και θα εξορθολογήσει και εναρμονίσει τις λειτουργίες της.

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία AuraPortal, προμηθευτή του AuraPortal Business Process Management Suite (BPMS). Το AuraPortal, το οποίο έχει χαρακτηριστεί από τον CEO της Microsoft, Satya Nadella ως “παγκόσμιος ηγέτης στο BPM”, είναι ένα “έξυπνο” λογισμικό διαχείρισης, το οποίο χρησιμοποιεί μια δυναμική μηχανή ΒΡΜ για να αυτοματοποιεί, να καταγράφει, να ελέγχει και να βελτιστοποιεί από ένα απλό έργο ή τη διεύθυνση ενός τμήματος, μέχρι την ολοκληρωμένη διοίκηση μιας ολόκληρης εταιρείας ή ενός οργανισμού. Το AuraPortal θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα στην Celestyal Cruises και θα βοηθήσει την εταιρία να εξορθολογήσει και να εναρμονίσει τις λειτουργίες της.

H Celestyal Cruises θα αντλήσει πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία της με την AuraPortal, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

  • Ολοκληρωμένη αποτύπωση των επιχειρηματικών διαδικασιών της εταιρίας κατά έναν επαρκή τρόπο, χωρίς να χρειάζεται πραγματικός προγραμματισμός.
  • Ένα φιλικό προς τον τελικό χρήστη, ενστικτώδες και λογικό περιβάλλον εργασίας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς εκπαίδευση.
  • Ομαδοποιημένα BPM, CRM και διαχείριση εγγράφων με μια διαδικτυακή λύση που ενδυναμώνει τους χρήστες και μειώνει την εξάρτηση από το τμήμα ΙΤ.
  • Παράλληλη εκτέλεση πολλαπλών διαδικασιών και διεργασιών για ενισχυμένη λειτουργική αποτελεσματικότητα και μείωση χρόνου ανταπόκρισης.
  • Ενσωμάτωση και διαχείριση εγγράφων.
  • Μείωση στη χρήση αναλώσιμων, όπως χαρτί και μελάνι, συμβάλλοντας σε μια “πράσινη” εταιρεία.

H Celestyal Cruises θα ξεκινήσει τη χρήση του AuraPortal μετά από ένα διάστημα ενός χρόνου, κατά το οποίο όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις, όπως η ιεράρχηση των ρόλων – χρηστών, η εσωτερική εταιρική ιεράρχηση, η κατανομή στα αντίστοιχα πλοία και οι τροποποιήσεις στις υπάρχουσες έντυπες φόρμες, κ.λπ., θα έχουν ικανοποιηθεί. Στο διάστημα αυτό, μια σειρά από κεντρικές διεργασίες θα υλοποιηθούν μέσω του AuraPortal για δοκιμές και τροποποιήσεις ως προς την καταλληλότητα του πριν την εγκατάσταση του στην επιχείρηση. Μετά από αυτόν τον εισαγωγικό χρόνο εγκατάστασης και δοκιμών, το AuraPortal BPMS θα φιλοξενήσει όλο το εύρος των διεργασιών της Celestyal Cruises και θα παράσχει στην εταιρία ένα έγκαιρο, αποτελεσματικό και φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο για σύνδεση όλων των εταιρικών διεργασιών και των ενεργειών διαχείρισης εγγράφων μεταξύ των κεντρικών γραφείων της εταιρίας και των πλοίων της.

“Το παγκόσμιο τοπίο αλλάζει και εισέρχεται σε μια εποχή ψηφιακής μεταμόρφωσης“, δήλωσε ο MIS Director της Celestyal Cruises, κ. Κωνσταντίνος Σμυρλής. “Το AuraPortal είναι η πλατφόρμα που θα ενσωματώσει νέες ψηφιακές τεχνολογίες στις τρέχουσες διεργασίες μας και επίσης, θα εστιάσει στην ‘ευελιξία των εταιρικών διαδικασιών’, ώστε η Celestyal Cruises να μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στη μεταβαλλόμενη δυναμική της αγοράς”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024