Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Ολυμπιακή Αεροπλοΐα ανάδοχος των άγονων γραμμών

Η Ολυμπιακή Αεροπλοΐα ανάδοχος των άγονων γραμμών

Η Ολυμπιακή Αεροπλοΐα είναι ο ανάδοχος του διαγωνισμού για τα αεροπορικά δρομολόγια των άγονων γραμμών, τα οποία θα ξεκινήσουν από σήμερα. Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών κ. Χρίστου Βερελή, […]

Η Ολυμπιακή Αεροπλοΐα<.> είναι ο ανάδοχος του διαγωνισμού για τα αεροπορικά δρομολόγια των άγονων γραμμών, τα οποία θα ξεκινήσουν<...> από σήμερα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών κ. Χρίστου Βερελή, πρόκειται για την πρώτη φάση εκτέλεσης συγκεκριμένων τακτικών δρομολογίων στο εσωτερικό της χώρας με ενίσχυση, σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία.

Το πρόγραμμα αυτό εφαρμόζεται καταρχήν στις ακόλουθες τακτικές αεροπορικές γραμμές: Αθήνα-Αστυπάλαια, Αθήνα-Ικαρία, Αθήνα-Μήλο, Αθήνα-Λέρο, Αθήνα-Σκύρο, Λήμνο-Μυτιλήνη-Χίο-Σάμο-Ρόδο, Θεσσαλονίκη-Χίο, Θεσσαλονίκη-Σάμο, Ρόδο-Κάρπαθο-Κάσο, Ρόδο-Καστελλόριζο.

Το πρόγραμμα πρόκειται να ολοκληρωθεί με την ένταξη, από τη θερινή περίοδο του 2002, και άλλων νησιωτικών γραμμών της χώρας στο καθεστώς των άγονων γραμμών, αλλά και με την "κοινωνική ενίσχυση" κατηγοριών πληθυσμού μέσω του καθορισμού χαμηλών ναύλων, σύμφωνα με το άρθρο 87, παρ. 2 της Συνθήκης Ε.Ε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024