Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI Ventures επενδύει σε νέο διεθνές αγοραστικό πρότυπο που δημιουργεί η peakwork AG
TOs

Η TUI Ventures επενδύει σε νέο διεθνές αγοραστικό πρότυπο που δημιουργεί η peakwork AG

Η TUI Ventures αποκτά το 15,4% των μετοχών της γερμανικής peakwork AG και επεκτείνεται περαιτέρω στις καινοτόμες τεχνολογίες και σε επιχειρήσεις υψηλής οικονομικής κλίμακας για παραγωγή και διανομή τουριστικών προϊόντων.

Η TUI Ventures απέκτησε μετοχικό μερίδιο 15,4% στην peakwork AG (με έδρα το Ντίσελντορφ), επενδύοντας με αυτήν τη συναλλαγή στον συγκεκριμένο φορέα παροχής τεχνολογίας στον τομέα του τουρισμού. Οι δύο εταίροι στοχεύουν στην εγκαθίδρυση διεθνών προδιαγραφών στην αγορά, στη διανομή τουριστικών υπηρεσιών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία “Player-Hub” της peakwork AG και το αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της TUI προσφέρουν την ιδανική βάση ανταπόκρισης στις αυξανόμενες απαιτήσεις στον τομέα του τουρισμού, σε διεθνές επίπεδο.

Ο Frank Rosenberger, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου και διευθυντής Στρατηγικής στην TUI, δήλωσε: “Η ψηφιοποίηση είναι ένα βασικό δομικό στοιχείο για την επιτάχυνση της μελλοντικής ανάπτυξης στην TUI. Η απόκτηση του μετοχικού μεριδίου στην peakwork σηματοδοτεί την είσοδό μας σε μια καινοτόμο IT τεχνολογία και σε υψηλής επεκτασιμότητας επιχειρηματική δραστηριότητα, με στόχο την περαιτέρω επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης της TUI. Για να συνεχίσουμε την επέκταση του χαρτοφυλακίου διαφοροποιημένων προϊόντων και υπηρεσιών μας, χρειαζόμαστε τις τεχνολογίες που προσφέρουν τα ίδια αυτά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας, με τρόπο γρήγορο, διαφανή και προσαρμοσμένο σε όλα τα κανάλια διανομής. Την ίδια στιγμή, έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε τις ψηφιακές βάσεις στον τουριστικό τομέα, κάτι που θα ωφελήσει το σύνολο του κλάδου”.

Ο Ralf Usbeck, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της peakwork AG ανέφερε: “Λαμβάνουμε υψηλό ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο για τις επενδύσεις στην peakwork και ως εκ τούτου αποφασίσαμε να ωθήσουμε την ανάπτυξή μας με ισχυρούς στρατηγικούς εταίρους. Θέλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω και να εξελίξουμε την πλατφόρμα τεχνολογίας μας σε ένα παγκόσμιο αγοραστικό πρότυπο για την τουριστική βιομηχανία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την TUI ως πρώτο μας επενδυτικό εταίρο και τώρα σχεδιάζουμε να προσελκύσουμε επιπλέον επενδυτές”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024